facelift-308-range

VERNIEUWDE PEUGEOT 308 RANGE

U rijdt al een in de vernieuwde Peugeot 308 range vanaf €24.690 of €446 p.m.

DESIGN

Met zijn nieuwe kleur Bleu Vertigo valt de Peugeot 308 direct op door zijn gedurfde design met pure en vloeiende lijnen. De expressieve voorzijde is direct herkenbaar aan de krachtige motorkap, de verticaal geplaatste grille met dambordpatroon waarin in het midden de Peugeot-leeuw prijkt.

DIGITALE PEUGEOT i-COCKPIT®

In het interieur is alles erop gericht u unieke rijsensaties te bieden. De digitale Peugeot i-Cockpit® kenmerkt zich door een compact, met hoogwaardig leder bekleed stuurwiel, een digitaal head-up instrumentenpaneel en een capacitief touchscreen met een glanzende afwerking. Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt.

CONNECTIVITEIT

Volg uw route moeiteloos op het capacitieve touchscreen dat een nieuw glanzend uiterlijk heeft gekregen, of op het digitale instrumentenpaneel.

Het Connect 3D-navigatiesysteem met TomTom Traffic-Services informeert u in real time over de verkeerssituatie, uw aankomsttijd en de aanwezigheid van risicozones. Dankzij Mirror Screen kunt u via het capacitieve touchscreen de compatibele apps van uw smartphone gebruiken.

navigatie
instrumentenpaneel

NIEUW DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Op het nieuwe digitale head-up intrumentenpaneel wordt alle nuttige rijinformatie boven het stuurwiel weergegeven, in het directe gezichtsveld van de bestuurder. U kunt uw rijervaring personaliseren door een van de zes weergavemodi te selecteren, waaronder een modus waarmee u de navigatie kunt volgen zonder uw blik van de weg te hoeven afwenden.

ONVERGETELIJKE SENSATIES

Geniet onderweg van uw favoriete muziek met de onnavolgbare geluidskwaliteit van het Denon-hifisysteem.

En om de rijsensaties nog verder te versterken kunt u het Driver Sport Pack activeren. Bepaalde parameters, zoals de respons van de motor op het gaspedaal en het motorgeluid, worden dan aangepast voor een nog sportiever rijgedrag.

denon-systeem

MOTORUITVOERINGEN

Voor prestaties en rijplezier van een hoog niveau is de Peugeot 308 leverbaar met PureTech-benzinemotoren en een BlueHDi-dieselmotor van de nieuwste generatie. Afhankelijk van de motoruitvoering van uw Peugeot 308 kunt u kiezen voor een handgeschakelde 6-versnellingsbak of de snel en soepel schakelende automatische transmissie EAT8.

TECHNOLOGIE

De Peugeot 308 beschikt over hoogwaardige rijhulpsystemen , zoals de adaptieve cruise control, Active Safety Brake , Distance Alert en actieve dodehoekbewaking. Bij lange ritten komen hightech voorzieningen* als vermoeidheidsherkenning, snelheidslimietindicatie- en snelheidsadviessysteem, grootlichtassistent en Active Lane Departure Warning optimaal tot hun recht. Dankzij de achteruitrijcamera Visiopark 1 of Park Assist kunt u gemakkelijk en veilig in- en uitparkeren.

vernieuwde-308
308

Ook verkrijgbaar via Private Lease

Wat is Private Lease?
Onbezorgd rijden in een nieuwe Peugeot 308 voor een vast, all-in maandbedrag. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken.

INRUILWAARDE MULDERAUTOMOTIVE.NL

Een greep uit ons occasion aanbod: