Nieuws

Amegazine

Deze week valt bij 180.000 huishoudens in de regio het Amegazine op de mat. Een winterse editie boordevol (auto)nieuws met onder meer een artikel over ons 45-jarig bestaan.

45 jaar Mulder: een jubileum om trots op te zijn

In de afgelopen 45 jaar is er bij Mulder Automotive veel gebeurd, eigenlijk te veel om op te noemen. Toch willen wij u de belangrijkste en meest bijzondere momenten niet onthouden.

Peugeot ontvangt Car Design Award

De Award komt dit jaar ten goede aan Peugeot, in de categorie ‘Brand Design Language’. Peugeot ontvangt de prijs voor zijn unieke en eigenzinnige styling, die tot uiting komt in het hele productgamma.

211e verjaardag van het merk Peugeot

Op 29 september 2021 gaat de geheel nieuwe Peugeot 308 in productie in de Stellantis-fabriek in het Franse Mulhouse, precies 211 jaar en drie dagen na de oprichting van het merk Peugeot.

Elektrische Peugeot e-Partner per direct bestelbaar

De nieuwe Peugeot e-Partner biedt uitrustingen voor iedere behoefte. Hij is leverbaar in de uitrustingsniveaus Pro, Premium en de versies Asphalt (voor de kilometervreters) en Grip (voor ruw terrein).

Het tekort aan chips veroorzaakt lange levertijden

Wereldwijd worden autodealers vanwege het grote tekort aan chips geconfronteerd met lange levertijden van nieuw te bestellen personenauto’s en bedrijfswagens.

Nieuwe Peugeot 308 en 308 SW: De kracht van verlichting

De nieuwe Peugeot 308 en 308 SW zijn voorzien van de karakteristieke lichtsignatuur van het merk. Alle uitrustingsniveaus maken gebruik van LED-technologie.

Nieuwe Peugeot 308 SW nu te bestellen

Peugeot maakt na de Berline versie nu ook de prijzen voor de nieuwe Peugeot 308 SW bekend. De nieuwe Peugeot 308 SW is leverbaar voor prijzen vanaf €29.090.

De nieuwe Peugeot e-Expert Hydrogen

Ontdek de nieuwe Peugeot e-Expert Hydrogen, het eerste productiemodel van Peugeot dat voorzien is van waterstof-brandstofcelaandrijving.