Nieuws

Electric Small Car of the Year 2020

Peugeot e-208 wint titel ‘Electric Small Car of the Year’ van Brits automagazine What Car? Tijden de eerste verkiezing speciaal voor elektrisch aangedreven auto’s.

Corona (COVID-19) maatregelen

Zoals we allemaal weten heeft de overheid maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Dat betekent iets voor ons allemaal.

210 jaar Peugeot historie

Op 26 september 2020 vierde Peugeot 210 jaar aan durf, passie en innovatie. Van de moderevolutie in de 19e eeuw tot de mobiliteitsrevolutie met motorfietsen en auto’s.

508 Peugeot Sport Engineered

Met de high-performance-versies van de Peugeot 508 Berline en SW lanceert Peugeot het label Peugeot Sport Engineered. De perfecte combinatie van sportiviteit en technologie.

Nieuwe Peugeot e-Boxer, 100% elektrisch

Met trots presenteert Peugeot de nieuwe Peugeot e-Boxer, een 100 % elektrische versie die het perfecte voorbeeld is van de ‘power of choice’ in het bedrijfsautoaanbod.

De nieuwe Peugeot 5008 SUV

Peugeot presenteert nu met trots de nieuwe Peugeot 5008 SUV: standaard als zevenzitter in Nederland en een uitblinker qua gebruiksgemak.

De nieuwe Peugeot 3008 SUV

De Peugeot 3008 SUV is koploper in het compacte SUV-segment en heeft internationaal al diverse awards gewonnen. Peugeot presenteert nu met trots de nieuwe 3008 SUV die op allerlei fronten is verfijnd.

Peugeot viert 210-jarig jubileum

Peugeot bestaat in 2020 maar liefst 210 jaar! Om stil te staan bij dit bijzondere jubileum, start het Franse merk op 26 september 2020 met de officiële vieringen van 210 jaar lef, passie en innovatie. 

Peugeot e-Expert

De vanafprijzen van de elektrische e-Expert zijn bekend

De volledig elektrisch aangedreven bedrijfsauto is ontworpen om een elektrisch alternatief te bieden aan de veeleisende bedrijfswagenklant. De vanafprijzen zijn bekend gemaakt.