Nieuws

De nieuwe Peugeot Expert Sport

Hoe houd je als professional de zaak in beweging? Hoe val je nog op? Door onderscheidend te zijn! Speciaal voor ondernemers die willen opvallen, is er een bedrijfsauto als geen ander: de Peugeot Expert Sport.

Kat gevonden in werkplaatsauto

In een auto die onlangs bij ons in de werkplaats stond heeft een collega een kat gevonden. De kat maakte het gelukkig goed. Wij hebben het Dieren Pension Sliedrecht gebeld en die heeft hem opgehaald. 

Nieuwe Peugeot 2008 SUV

Nieuwe Peugeot 2008 SUV – Escape the ordinary. De nieuwe Peugeot 2008 SUV staat vanaf eind 2019 in onze showrooms, de volledig elektrische e-2008 is vanaf begin 2020 verkrijgbaar.

Dick de Jong terug op het oude nest bij Mulder

Begin dit jaar is Dordtenaar Dick de Jong bij Mulder in Dordrecht begonnen als verkoopleider. Daarmee keerde hij terug op het oude nest, want tot 2010 werkte hij al bij de Peugeot- en Citroëndealer.

Nieuwe Peugeot 508 SW FIRST EDITION

Ontdek de in beperkte oplage leverbare Peugeot 508 SW First Edition, een technologisch uiterst hoogwaardige SW op basis van de GT-uitvoering! Reserveer hem vandaag nog!

NIEUWE 508SW - MulderAutomotive.nl

De nieuwe Peugeot 508 SW – Radicale break

Enkele maanden na de presentatie van de berline onthult Peugeot de SW versie van de nieuwe Peugeot 508. De 508 SW zal vanaf september 2019 in onze showrooms te koop worden aangeboden.

De Peugeot Expert | Bestelauto van het Jaar 2019

Peugeot Expert: Bestelauto van het jaar 2019 – Na de International Van of the Year prijs voor de Nieuwe Partner, is nu ook de Expert in de prijzen gevallen!

Nieuwe Peugeot PLUG-IN HYBRID motoren – Energizing!

De HYBRID en de nieuwe HYBRID4 (4-wielaandrijving) motoren worden respectievelijk geleverd voor de nieuwe Peugeot 508 en Peugeot 3008 SUV vanaf najaar 2019.

Peugeot Partner – International Van Of The Year 2019

Woensdag 19 september is de nieuwe Peugeot Partner verkozen tot International Van Of The Year 2019 in Hannover. Deze award is de kroon op het werk en de inzet van de Peugeot teams!