Nieuws

NIEUWE 508SW - MulderAutomotive.nl

De nieuwe Peugeot 508 SW – Radicale break

Enkele maanden na de presentatie van de berline onthult Peugeot de SW versie van de nieuwe Peugeot 508. De 508 SW zal vanaf januari 2019 in onze showrooms te koop worden aangeboden.

Nieuwe Peugeot 508 SW FIRST EDITION

Ontdek de in beperkte oplage leverbare Peugeot 508 SW First Edition, een technologisch uiterst hoogwaardige SW op basis van de GT-uitvoering! Reserveer hem vandaag nog!

De Peugeot Expert | Bestelauto van het Jaar 2019

Peugeot Expert: Bestelauto van het jaar 2019 – Na de International Van of the Year prijs voor de Nieuwe Partner, is nu ook de Expert in de prijzen gevallen!

Nieuwe Peugeot PLUG-IN HYBRID motoren – Energizing!

De HYBRID en de nieuwe HYBRID4 (4-wielaandrijving) motoren worden respectievelijk geleverd voor de nieuwe Peugeot 508 en Peugeot 3008 SUV vanaf najaar 2019.

Peugeot Partner – International Van Of The Year 2019

Woensdag 19 september is de nieuwe Peugeot Partner verkozen tot International Van Of The Year 2019 in Hannover. Deze award is de kroon op het werk en de inzet van de Peugeot teams!

Unieke, gelimiteerde oplage Peugeot Expert Sport

Nu, in gelimiteerde oplage, beschikbaar de Peugeot Expert Sport Edition. Een unieke uitvoering van de Expert met een stoer en sportief design, en voorzien van alle mogelijke opties en luxe.

NIEUWE 508SW - MulderAutomotive.nl

De nieuwe Peugeot 508SW – Radicale break

Enkele maanden na de presentatie van de berline onthult Peugeot de SW versie van de nieuwe Peugeot 508. De 508SW zal vanaf januari 2019 in onze showrooms te koop worden aangeboden.

Mulder bouwt aan de toekomst - MulderAutomotive.nl

Mulder bouwt verder aan de toekomst

Mulder Peugeot en Citroën bouwt verder aan de toekomst; de vestiging in Sliedrecht is begin dit jaar uitgebreid met bedrijfswagenactiviteiten en de vestiging Alblasserdam gaat verbouwd worden!

Nieuwe Peugeot 508 eindelijk onthuld - MulderAutomotive.nl

Eindelijk is de nieuwe Peugeot 508 onthuld!

Dit is de volledig nieuwe Peugeot 508! De radicale berline eindelijk onthuld. Uitgebreid kennismaken is pas mogelijk na de wereldpremière op de Autobeurs van Genève begin Maart.