Nieuws

Peugeot-508-Concept-Car

Peugeot conceptauto’s – Podium voor ideeën

Een conceptauto is voor Peugeot niet zomaar een oefening, maar het maakt onderdeel uit van de merkstrategie. Op de lange termijn kan een conceptauto bijdragen aan het ondersteunen en inspireren van de visie.

Corona (COVID-19) maatregelen

Zoals we allemaal weten heeft de overheid maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Dat betekent iets voor ons allemaal.

Mulder steunt Mercy Ships Holland

Mulder draagt internationale medische hulporganisatie Mercy Ships een warm hart toe en heeft meegedaan aan de geweldige sponsor/inzamelingsactie “het lekkerste wereldrecord”.

Peugeot 208 Auto van het Jaar 2020

Op maandag 2 maart werd in Genève de nieuwe PEUGEOT 208 door 60 Europese vakjournalisten verkozen tot Auto van het Jaar 2020. De jury prees het uitgebreide motoraanbod.

De nieuwe Peugeot Expert Sport

Hoe houdt u als professional de zaak in beweging? Hoe valt u nog op? Door onderscheidend te zijn! Speciaal voor ondernemers die willen opvallen, is er een bedrijfsauto als geen ander: de Peugeot Expert Sport.

Kat gevonden in werkplaatsauto

In een auto die onlangs bij ons in de werkplaats stond heeft een collega een kat gevonden. De kat maakte het gelukkig goed. Wij hebben het Dieren Pension Sliedrecht gebeld en die heeft hem opgehaald. 

Nieuwe Peugeot 2008 SUV

Nieuwe Peugeot 2008 SUV – Escape the ordinary. De nieuwe Peugeot 2008 SUV staat vanaf eind 2019 in onze showrooms, de volledig elektrische e-2008 is vanaf begin 2020 verkrijgbaar.

Dick de Jong terug op het oude nest bij Mulder

Begin dit jaar is Dordtenaar Dick de Jong bij Mulder in Dordrecht begonnen als verkoopleider. Daarmee keerde hij terug op het oude nest, want tot 2010 werkte hij al bij de Peugeot- en Citroëndealer.