Mulder, mobiliteitspartner sinds 1976

Wie zijn wij?

Onze groeiende en dynamische onderneming bestaat sinds 1976 en richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden meer dan 85 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel. Bij ons kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten terecht met mobiliteitsvragen.

Voor de regio Drechtsteden en Alblasserwaard zijn wij officieel merkdealer van de merken Peugeot en Citroën. Onze dealervestigingen bevinden zich in Alblasserdam, Dordrecht en Sliedrecht. Daarnaast maakt Autoservice Lekkerland, een onafhankelijk autobedrijf in Nieuw Lekkerland ook onderdeel uit van onze groepsactiviteiten.

Een kleine greep uit alles wat wij in het kader van mobiliteitsoplossingen te bieden hebben:

 • Breed gamma aan nieuwe auto’s;
 • Ruime keuze in kwaliteitsoccasions van alle merken;
 • Lease- financierings- en verzekeringsoplossingen;
 • Service met hoge kwaliteitsnormen en moderne aftersales faciliteiten;
 • Erkend partner in schadeherstel voor nagenoeg iedere verzekeraar en leasemaatschappij;
 • Meer dan 44 jaar ervaring en een hoge klanttevredenheid.

Onze missie

Het is onze missie om mensen efficiënt en comfortabel mobiel te houden door te schakelen in mobiliteit.

Onze klantbelofte

Wij houden onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.

Onze slogan

Mulder houdt je mobiel

Onze visie

Als organisatie willen wij vooruitstrevend blijven door ons te diversifiëren binnen mobiliteitsoplossingen en tijdig te schakelen op ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten efficiënt en comfortabel mobiel te houden.

Wij onderscheiden ons door als servicegerichte en flexibele mobiliteitspartner onze deskundige adviezen en service te borgen richting onze klanten. In deze borging staat een absolute focus op klanttevredenheid centraal.

Onze kernwaarden

De essentie van wie wij zijn en wat ons drijft komt terug in onze kernwaarden: servicegericht, betrokken, deskundig, flexibiliteit en kostenbewust.

De “wieken van een molen” in ons bedrijfslogo

In ons logo herkent u de wieken van een molen met in het midden een spil. Vroeger werd een Molenaar ook wel een Mulder genoemd. Zoals de wieken om de spil draaien, draaien wij als organisatie om onze klanten. Ook in ons logo is dus duidelijk terug te zien dat onze klanten en hun mobiliteitsbehoefte centraal staan. Daarnaast is er een nauw verband tussen molens en de omgeving waar de oorsprong van het ontstaan onze onderneming ligt.

Officieel merkdealer voor de regio Drechtsteden en Alblasserwaard

Voor Peugeot en Citroën zijn wij officieel merkdealer voor de plaatsen Alblasserdam, Nieuw Lekkerland, Streefkerk, Kinderdijk, Oud Alblas, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Strijen, Strijensas, Mookhoek, ’s-Gravendeel, Puttershoek, Maasdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Wijngaarden en Hardinxveld Giessendam.

Zou u graag meer willen weten?

Vul onderstaand contactformulier in en wij laten snel van ons horen!

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.