Erkend duurzaam

Organisaties die doen aan duurzaam ondernemen stellen zich kwetsbaar op naar hun omgeving en combineren het zakelijke aspect met de zorg voor het milieu en de mens. Duurzaam ondernemen wordt dan ook wel maatschappelijk verantwoord ondernemen genoemd.

De aspecten van duurzaam ondernemen kunt u overal in ons bedrijf terug vinden. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij actief stille en zuinige banden verkopen en het afval op milieuvriendelijke wijze afvoeren. Bovendien gaan wij zo  zuinig mogelijk om met energie door onder andere te investeren in energiezuinige spaarlampen in onze gebouwen. Duurzaam betekent ook dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven.

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showrooms van de nieuwe auto’s staan dan ook (bijna) alle schone en zuinige modellen van onze merken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denken wij verder dan de verkoop; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met onder andere duurzame materialen.

Mulder heeft hoogste certificering Erkend Duurzaam

Mulder heeft met Erkend Duurzaam Premium de hoogste certificering binnen de autobranche op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is de missie om klanten te begeleiden bij de transitie naar duurzame mobiliteit. Maar u mag meer van ons verwachten, ook voor de eigen onderneming hebben wij duurzaam ondernemen hoog op de agenda staan.

Erkend Duurzaam

Sponsoring

Sponsoring is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een volwaardige tool in het communicatiebeleid van ondernemingen. Daarom zijn zowel groot- als kleinschalige evenementen, festivals, toernooien en musea bijna niet meer voor te stellen zonder dat hier het bedrijfsleven bij betrokken is.

Als lokale ondernemer tonen wij ons al jaren betrokken bij de maatschappij door middel van verschillende vormen van sponsoring. Wij zijn sponsor van o.a. MAF Nederland, Stichting de Hoop, zwem- en waterpolovereniging MNC Dordrecht en diverse andere stichtingen en sportverenigingen in de regio Drechtsteden en Alblasserwaard. Daarom zijn deze goede doelen en verenigingen slechts een kleine greep uit onze sponsoractiviteiten.

MAF Nederland

 

MAF Nederland

MAF Nederland richt zich op mensen die in afgelegen gebieden leven; met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF deze mensen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties kunnen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk doen. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een MAF vliegtuig op om te
helpen.

     Website van MAF Nederland     

Vrienden van de hoop

 

Vriend van Stichting De Hoop

Sinds jaar en dag zijn wij vriend van Stichting De Hoop. Stichting Vrienden van De Hoop werft fondsen voor De Hoop, het evangelisch centrum voor verslavingszorg en hulpverlening. Een groot aantal activiteiten van De Hoop wordt namelijk niet door subsidies bekostigd. Met steun van Stichting Vrienden van De Hoop kunnen belangrijke werkzaamheden zoals preventie en kinderopvang toch doorgaan.

     Website van Stichting De Hoop     

MNC Dordrecht

 

MNC Dordrecht

Lokaal sponsoren wij diverse sportverenigingen en leuke evenementen. Dit geldt voor o.a. zwem- en waterpolovereniging MNC Dordrecht. Wij helpen deze vereniging om haar hoge ambities op landelijk topsportniveau waar te maken. Deze grote vereniging met maar liefst meer dan 1.000 leden is te vinden in het nieuwe zwemstadion aan de Sportboulevard in Dordrecht.

     Website van MNC Dordrecht