De nieuwe elektrische bedrijfswagens van Peugeot

Als een toonaangevende speler op de markt voor bedrijfswagens, heeft Peugeot een gedurfde stap genomen door hun volledige aanbod gelijktijdig te vernieuwen. De introductie van de nieuwe E-PARTNER, E-EXPERT, en E-BOXER markeert een nieuw tijdperk van efficiëntie en effectiviteit in hun elektrificatiestrategie.

De groeiende trend van lage-emissiezones in Europese steden, met gemiddelde dagelijkse rijafstanden van minder dan 200 kilometer, en lagere operationele kosten maken de overstap naar elektrische voertuigen steeds aantrekkelijker voor professionals. Peugeot's nieuwe 100% elektrische LCV's zijn ontworpen voor efficiëntie zonder concessies te doen aan prestaties. Ze bieden ook onderhouds- en servicecontracten tot wel 8 jaar/200.000 km.

De Nieuwe Peugeot E-PARTNER: Een Ideaal Maatje voor Veeleisende Professionals

De Peugeot E-PARTNER, met een actieradius tot 330 kilometer en een warmtepomp voor optimaal comfort en efficiëntie, belichaamt de perfecte partner voor professionals. Deze 100% elektrische bestelwagen is een belangrijke speler in de groeiende markt van elektrische bestelwagens.

De E-PARTNER biedt een bruikbare laadruimte tot 4,4 m³, een laadcapaciteit van 780 kg en een trekvermogen van 750 kg. Met een nieuw design, verbeterde veiligheidsfuncties, en geavanceerde technologieën, is de E-PARTNER ontworpen om aan de eisen van moderne professionals te voldoen.

Peugeot E-EXPERT: De Toekomst van Elektrische Bedrijfswagens

De nieuwe Peugeot E-EXPERT is een voorbeeld van efficiëntie, connectiviteit en veiligheid in de wereld van elektrische bedrijfswagens. Met een actieradius tot 350 kilometer, een bruikbare laadruimte tot 6,6 m³ en een laadvermogen tot 1.263 kg, biedt de E-EXPERT alles wat professionals nodig hebben.

Dankzij geavanceerde rijhulpsystemen, een 10-inch digitaal instrumentencluster en naadloze connectiviteitsopties, maakt de E-EXPERT elke rit comfortabel en veilig.

De Nieuwe Peugeot E-BOXER: Krachtige Elektrische Prestaties

Met een indrukwekkend vermogen van 200 kW (270 pk) en een actieradius tot 420 kilometer, biedt de Peugeot E-BOXER ongeëvenaarde prestaties voor professionals. Zijn laadruimte tot 17 m³ en laadvermogen tot 1.500 kg maken hem geschikt voor diverse toepassingen.

Met verbeterde externe en interne kenmerken, evenals uitgebreide veiligheidsvoorzieningen en connectiviteitsopties, is de E-BOXER een betrouwbare bondgenoot voor professionals die waarde hechten aan krachtige prestaties en bewegingsvrijheid.

Peugeot's toewijding aan het leveren van geavanceerde elektrische bedrijfswagens ondersteunt professionals op weg naar een duurzamere toekomst.

Verbeter uw efficiëntie, comfort en prestaties met Peugeot's nieuwe reeks elektrische bedrijfswagens.

Blijf op de hoogte omtrent de nieuwe Peugeot Bedrijfswagens