De Nieuwe Peugeot E-TRAVELLER

In een tijd waarin duurzaamheid en emissievrij rijden steeds belangrijker worden, introduceert PEUGEOT met trots de nieuwe E-TRAVELLER - een elektrisch voertuig dat niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze overtreft. Deze innovatieve elektrische personenbus is ontworpen met de professionele bestuurder in gedachten, waarbij efficiëntie, comfort, veiligheid en elegantie samenkomen voor een unieke rijervaring.

Een Nieuw Ontwerp dat Zowel Stijlvol als Nuttig Is

Het design van de E-TRAVELLER belichaamt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met een vernieuwd front, inclusief het kenmerkende familiegezicht van PEUGEOT, nieuwe LED-koplampen en een geoptimaliseerde voorbumper, straalt de E-TRAVELLER verfrissende elegantie uit.

Binnenin wordt deze elegantie voortgezet met een geheel nieuw dashboard, voorzien van een digitaal instrumentenpaneel en een groot centraal touchscreen. De afwerking van het interieur is verfijnd met nieuwe stof of geperforeerd leder, afhankelijk van de versie, en Liquid Palladium-kleurige bekleding op de wanden.

Technologische Ontwikkelingen voor Meer Comfort en Veiligheid

De E-TRAVELLER biedt de allerbeste technologie om zowel het comfort als de veiligheid van bestuurder en passagiers te waarborgen. Met een standaard 10-inch digitaal instrumentenpaneel en een centraal 10-inch HD-touchscreen, evenals een optioneel verwarmbaar stuurwiel, wordt elke rit een ervaring op het hoogste niveau.

Een compleet assortiment rijhulpsystemen, waaronder vermoeidheidswaarschuwing, verkeersbordherkenning en adaptieve cruisecontrol, zorgt voor een veilige en plezierige rit.

Efficiënter en Meer Verbonden Dan Ooit

De E-TRAVELLER is niet alleen emissievrij, maar biedt ook keuze uit twee batterijvarianten met een indrukwekkende actieradius tot 350 kilometer. Met drie rijmodi - Eco, Power en Normal - past de E-TRAVELLER zich moeiteloos aan verschillende behoeften aan.

Een nieuw regeneratief remsysteem optimaliseert de actieradius, en efficiënt opladen is gegarandeerd met de standaard boordlader van 11 kW. Via diverse laadopties, waaronder een 100 kW DC-snellader, zijn indrukwekkende laadtijden mogelijk.

Connectiviteit van de nieuwste generatie wordt geleverd via PEUGEOT i-Connect® en PEUGEOT i-Connect® Advanced, met draadloze verbindingen met Apple CarPlay en Android Auto. Een draadloze smartphone-oplader en meerdere stopcontacten maken de E-TRAVELLER ook op het gebied van connectiviteit veelzijdig.

PEUGEOT ondersteunt E-TRAVELLER-rijders met online diensten zoals Free2move Charge en de MyPeugeot®-smartphone-app, die functies zoals een virtueel onderhoudslogboek, vooraf gemaakte ritten en bediening op afstand van de auto biedt.

De Ideale Keuze voor Zakelijke Mobiliteit

De PEUGEOT E-TRAVELLER is niet zomaar een elektrisch voertuig; het is een totaalpakket dat efficiëntie, comfort, veiligheid en elegantie combineert. Voor zakelijke klanten die een groot aantal passagiers comfortabel over grote afstanden willen vervoeren, is de E-TRAVELLER de ideale keuze. Met zijn flexibiliteit, praktisch ontwerp en geavanceerde functies, markeert de E-TRAVELLER een nieuw tijdperk in emissievrij personenvervoer.

Blijf op de hoogte