Klanten aan het woord over elektrisch rijden

“We hebben totaal geen spijt van onze overstap”

Elektrisch rijden wint om veel goede redenen aan populariteit. Het aanbod aan elektrische bedrijfswagens van Peugeot en Citroën bij Mulder maken het daarnaast ook steeds gemakkelijker om te kiezen voor een (bedrijfs)auto met een elektrische aandrijflijn. We spreken twee tevreden klanten over hun keuze om elektrisch te rijden.

Timo van Driel - Tennis Tuning

Rijdt in een Peugeot e-Expert

“Omdat we wat terug willen doen voor de omgeving waarin we leven, hebben wij besloten om volledig elektrisch te gaan rijden. De keuze is uiteindelijk op een Peugeot e-Expert met extra zitruimte gevallen. Een model waar we in eerste instantie zelf niet opgekomen waren, maar door het juiste advies van Mulder is het de perfecte auto voor ons gebleken. Het fijne contact met Mulder gaat al veel langer terug en op alle fronten denken ze echt met je mee.

We zijn dan ook ongelooflijk blij met de auto! Niet in de laatste plaats omdat het ons ook nog eens veel geld bespaard. Er staat sinds oktober al 20.000 kilometer op de teller dus dat alleen al zegt genoeg. We gebruiken de e-Expert voornamelijk voor de bedrijfsactiviteiten van Tennis Tuning. Naast een tennisschool waarbij we op meerdere tennisclubs trainingen verzorgen, verkopen en bespannen we ook tennisrackets. Zelfs voor de top van Nederland. We zijn vaak onderweg en dan is het een verademing om in een ongelooflijke stille auto te stappen, dat werkt heel rustgevend. Tot voor kort maakten we gebruik van de openbare laadpalen, dat is heel goed geregeld in Nederland. Inmiddels hebben we via Mobilitics een eigen laadpaal voor bij onze woning aangeschaft en dat maakt het nog eenvoudiger. We hebben dan ook totaal geen spijt van onze overstap naar een elektrische Peugeot.” 

Ontdek de e-Expert

Jan-Willem ‘t Hoen - Hoveniersbedrijf J.W. ’t Hoen

Rijdt in een Citroën ë-Jumpy

“Sinds kort rijden wij in onze allereerste nieuwe elektrische bedrijfswagen; de Citroën ë-Jumpy. Voor ons hoveniersbedrijf hebben we naast negentien bedrijfswagens die rijden op diesel nu één elektrische pick-up en dat bevalt ons uitstekend. Op korte termijn zijn we zelfs van plan om nog een elektrische bedrijfswagen aan te schaffen. Waarom hij bevalt? Het rijcomfort is gewoonweg super! Hij trekt en warmt snel op en is heerlijk stil. Dat vind ik niet alleen, maar ook mijn collega’s die de bus regelmatig meenemen naar een klus. Als bedrijf willen we graag investeren in een groenere toekomst, zeker als hoveniersbedrijf waar we ons dagelijks begeven tussen het groen. Elektrisch rijden hoort daar bij en dat vinden ook steeds meer van onze opdrachtgevers. Het oplaadsysteem is direct aangesloten op de zonnepanelen op het dak van ons bedrijfspand en dat werkt goed. Wat ook goed werkt is de samenwerking met Mulder. Het gehele verkoop- en leverproces is volledig naar wens verlopen. Over het merk Citroën zijn we sowieso goed te spreken. We rijden al jaren in Citroën, omdat het gewoon oersterke auto’s zijn die veel te bieden hebben. De Citroën ë-Jumpy zet deze trend alleen maar door.”

Ontdek de ë-Jumpy

Ontdek nog dit voorjaar een nieuwe en groene manier van rijden

Heeft u weleens nagedacht om over te stappen naar elektrisch rijden? Wellicht planten we hiermee het zaadje waardoor u straks ook profiteert van het unieke rijcomfort van een 100% elektrische aandrijflijn waarmee u ook nog eens aan het milieu denkt en geld bespaart. Ontdek dit voorjaar zelf nog een nieuwe manier van groen rijden met de volledig elektrische of plug-in hybride auto's van Mulder.

Elektrische bedrijfswagens van Peugeot

Elektrische bedrijfswagens van Citroën