boxer voorkant

Next gen van - Nieuwe Peugeot e-Boxer

In 2019 verkocht Peugeot een recordaantal van bijna 274.000 bedrijfsauto’s. Het merk versterkt nu het offensief met een nieuwe fase in de algemene elektrificatie van het aanbod. Met trots presenteert Peugeot de nieuwe Peugeot e-Boxer, een 100 % elektrische versie die het perfecte voorbeeld is van de ‘power of choice’ in het bedrijfsautoaanbod. De nieuwe elektrische bedrijfsauto komt in het gamma boven de eveneens nieuwe Peugeot-Expert.

De Peugeot Boxer bouwt voort op het succes van vorige generaties van het model. Sinds de introductie van de Boxer in 1994 heeft Peugeot van alle generaties samen meer dan 1.250.000 exemplaren geproduceerd en verkocht in 110 landen. Met het nieuwe aanbod van elektrisch aangedreven bestelbussen biedt de Peugeot e-Boxer:

  • 2 niveaus van actieradius, met maximaal 340 km volgens de WLTP-cyclus (voorlopige waarden)
  • 2 batterijpakketten: 37 en 70 kWh
  • 4 lengte- en 3 hoogtevarianten
  • laadvermogen tot 1.890 kg (uitvoeringsafhankelijk)
  • laadvolume dat gelijk is aan de versie met verbrandingsmotor, tot 17 m3

Zonder compromis op het gebied van handige diensten, modulariteit of specifieke aanpassingen voor professionele klanten biedt de nieuwe Peugeot e-Boxer ook onbeperkt toegang tot stadscentra. Alle oorspronkelijke kwaliteiten van de Peugeot Boxer, zonder compromis en nu ook zonder emissie.

 

Ontdek de nieuwe E-Boxer
e-boxer merk aanduiding
opladen tank