laadpaal 3008

De nieuwe Peugeot 2008 SUV

Ontdek de nieuwe Peugeot 2008 SUV, een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design die een sublieme rijervaring biedt dankzij de innovatieve Peugeot i-Cockpit® 3D, hoogwaardige technologieën en krachtige en efficiënte aandrijflijnen, naar keuze met een verbrandingsmotor of elektrisch. De nieuwe Peugeot 2008 SUV staat eind 2019 in onze showrooms! De volledig elektrische versie, de e-2008, zal vanaf begin 2020 verkrijgbaar zijn. 

Design

De nieuwe Peugeot 2008 SUV heeft een stoer en imposant voorkomen met vloeiende lijnen, waarmee hij efficiency en beheerste kracht tentoonspreidt. De expressieve voorzijde, de horizontaal geplaatste motorkap en de grote bodemvrijheid geven hem samen met de strakke lijnen en atletische vormen een heel eigen dynamiek. Aan de achterzijde versterken de spoiler, het glanzend zwarte sierpaneel en de verchroomde uitlaatsierstukken zijn sportieve en vastberaden karakter.

peugeot 3008

Perfectie tot in de kleinste details

Aan elk detail is met uiterste precisie en verfijning aandacht besteed, wat de auto een elegant en functioneel karakter geeft. De lichtsignatuur zorgt voor een modern en hightech uitstraling dankzij de full led-koplampen met drie klauwen en de voor het merk karakteristieke led-achterlichten.

Maak uw auto multifunctioneel

De nieuwe Peugeot 2008 SUV biedt met zijn grote flexibel in te delen bagageruimte en neerklapbare achterbank vele gebruiksmogelijkheden. De bagageruimte van de elektrische uitvoering is boven de laadvloer even groot als in de andere uitvoeringen.

peugeot 2008

I-cockpit

Ervaar nieuwe sensaties in de nieuwe Peugeot i-Cockpit® 3D, met een intuïtieve ergonomie, een compact stuurwiel, een 10 inch capacitief HD-touchscreen en een te configureren 3D-instrumentenpaneel. De nieuwe Peugeot 2008 SUV is voorzien van connectieve technologieën zoals het navigatiesysteem met TomTom® Traffic, Mirror Screen en het draadloos opladen van uw smartphone. Het keyless entry and start-systeem ontgrendelt de auto als u eropaf loopt en vergrendelt hem als u ervandaan loopt, met als enige voorwaarde dat u de sleutel op zak hebt.

Peugeot interieur

Ervaar de voordelen van Semi-Autonoom autorijden

De nieuwe compacte Peugeot 2008 SUV beschikt over de nieuwste technologieën van het merk, waaronder de Peugeot Drive Assist die semi-autonoom autorijden mogelijk maakt. Met behulp van de functies Lane Positioning Assist en adaptieve cruise control met Stop & Go-functie past de Peugeot Drive Assist de snelheid van uw auto automatisch aan die van uw voorligger aan, zodat constant een veilige afstand wordt bewaard.

Peugeot 2008

De vrijheid om te kiezen

Doe waar u zin in hebt en gun uzelf de vrijheid om te kiezen. De nieuwe compacte SUV Peugeot e-2008 heeft een elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) en een koppel van 260 Nm. Wanneer u kiest voor een Peugeot 2008 SUV met een verbrandingsmotor is er een ruime keuze aan krachtige en efficiënte Euro 6-motoren die allemaal zijn voorzien van een Stop & Start-systeem: BlueHDi-dieselmotoren en PureTech-benzinemotoren, waaronder de PureTech 155 pk-motor voor een extra sportief rijkarakter. Voor nog meer souplesse en respons kunt u kiezen voor de automatische transmissie EAT8 met Quickshift-technologie.