V.l.n.r. Dick de Bruin, Lennard Wittekoek, Dick Westra, Thijs van Buchem, Sander Kouwenhoven, Wesley Blanker

Opening Mulder Van Mill Bedrijfswagencentrum voor de merken Opel, Peugeot, Citroën en Fiat Professional

Ervaren dealers Mulder en Van Mill bundelen de krachten

Wie zoekt naar een eersteklas bedrijfswagen kan sinds 2 januari terecht bij het nieuwe bedrijfswagencentrum van Mulder en Van Mill aan de Pieter Zeemanweg 50 in Dordrecht. Ervaren dealers Mulder en Van Mill, beide onderdeel van dealerholding Amega Groep, werken hier samen aan een totaalbeleving voor de zakelijke rijder. Met een absolute focus op bedrijfswagens voelt iedere bedrijfswagenklant zich meteen welkom.

Ruim aanbod bedrijfswagens

Mulder en Van Mill beschikken over veel expertise op het gebied van bedrijfswagens. “Mulder bestaat al sinds 1976 en staat in de regio bekend als dé Peugeot en Citroën-dealer. De historie van Van Mill gaat nog verder terug” legt manager Dick de Bruin uit. “Van Mill is opgericht in 1861 en is in deze regio al jaren actief als Opel-dealer. Naast Opel, Peugeot en Citroën is sinds kort ook het bedrijfswagenmerk Fiat Professional toegevoegd. Het merk Fiat Professional valt net als de merken Opel, Peugeot en Citroën onder autofabrikant Stellantis.”

Niet alleen de bekende modellen Fiat Doblò, Opel Vivaro, Peugeot Partner en Citroën Berlingo hebben een mogelijkheid tot een elektrische aandrijving. Van ieder merk én model is een volledig elektrische variant met een behoorlijk actieradius verkrijgbaar. “Onlangs hebben alle merken en modellen ook een facelift gehad en daarmee focussen zij zich meer op de merkbeleving. Daarnaast investeert Stellantis volop in waterstoftechnologie en zullen de eerste bedrijfswagens met een brandstofcel naar verwachting nog in 2024 bij Mulder en Van Mill verkrijgbaar zijn.” verklaart De Bruin.

Advies van echte bedrijfswagenexperts

In de bedrijfswagenshowroom van Mulder en Van Mill kunnen klanten terecht voor advies over alles omtrent bedrijfswagens en zakelijke mobiliteit. Denk onder andere aan de financiële zaken zoals subsidies en BPM, maar bijvoorbeeld ook voor advies rondom laadoplossingen. De ervaren adviseurs beantwoorden al uw vragen over laadvermogen, trekkracht én bedrijfswageninrichting. Met hun expertise in zakelijke mobiliteit levert De Bruin en zijn team hierin echt een onderscheidende dienstverlening aan de zakelijke rijder.

Alles onder één dak

Naast de showroom bevindt zich het logistieke centrum van Amega waar manager Lennard Wittekoek ervoor zorgt dat onder andere bedrijfswagens worden klaargemaakt voor aflevering. “Hierin zie je echt de kracht van de samenwerking binnen Amega. Het logistieke centrum focust zich op het rijklaar maken van bedrijfswagens en personenauto’s van de merken Hyundai, Opel, Peugeot, Citroën, Fiat, Abarth en Jeep.” licht Lennard Wittekoek toe.

Synergievoordelen

Naast het aanbieden van personenauto’s en bedrijfswagens profiteren klanten van Mulder en Van Mill van alle diensten die zij als onderdeel van Amega kunnen bieden. Buiten de diverse dealerbedrijven van verschillende merken opereren er ook schadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, bedrijfswageninrichting, een leverancier van laadpalen, fietsen, mobiliteitsoplossingen en autoverhuur onder één vlag. “Voor de bedrijfswageninrichting werken wij bijvoorbeeld nauw samen met onze gespecialiseerde collega’s van PSB Bedrijfswageninrichting. Kortom, we hebben alles in huis om meerwaarde aan onze klanten te bieden; niet alleen nu maar ook in de toekomst,” aldus De Bruin. 

Een totaaloplossing voor bedrijfswagens

Het is duidelijk dat zowel Stellantis als Mulder en Van Mill continu in beweging zijn. Wie op zoek is naar een totaaloplossing voor een bedrijfswagen of wagenpark en persoonlijk advies is bij het Mulder Van Mill Bedrijfswagencentrum aan het juiste adres. “De showroom en het rijklaarcentrum zijn al volop in gebruik. Op termijn zullen wij op deze locatie ook nog de aftersales activiteiten voor service en onderhoud toevoegen” vertelt De Bruin, “tot die tijd kunnen onze klanten daarvoor terecht bij één van onze bestaande vestigingen in Alblasserdam, Dordrecht, Gorinchem en Sliedrecht. Voor advies of een proefrit zijn klanten van harte welkom in onze nieuwe showroom van het bedrijfswagencentrum.”

Mulder Van Mill Bedrijfswagencentrum

Pieterzeemanweg 36-50
3316 GZ Dordrecht 
bedrijfswagencentrum@muldervanmill.nl
 WhatsApp ons

Bekijk deze vestiging