De PEUGEOT Panoramic i-Cockpit®: Winnaar Connected Car Award 2023 voor Entertainment!

In een opwindende triomf werd de PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® onderscheiden met de Connected Car Award 2023 in de categorie 'Entertainment' door lezers van AUTO BILD en COMPUTER BILD in Duitsland. Deze baanbrekende technologie maakt haar debuut in de nieuwe PEUGEOT E-3008 en biedt een grensverleggende rijervaring met een haarscherp 21-inch gebogen panoramisch scherm, een nieuw compact stuurwiel en i-Toggles voor snelle toegang tot essentiële functies.

Futuristisch Design, Intuïtieve Rijervaring

Het panoramische scherm lijkt te zweven boven het dashboard, met een onzichtbare voet voor optimale ergonomie. Het instrumentenpaneel aan de linkerzijde geeft cruciale rijinformatie weer, terwijl het rechter touchscreen toegang biedt tot navigatie, climate control en connectiviteit. Jérome Micheron, PEUGEOT Products Director, benadrukt de metamorfose van de PEUGEOT i-Cockpit® naar een hoger niveau, waardoor rijden intuïtief, veilig en comfortabel wordt.

Connected Car Award: Digitale Innovatie

De Connected Car Award, uitgereikt door AUTO BILD en COMPUTER BILD, markeert de digitale transformatie in de auto-industrie. Lezers stemden op favoriete technologieën, waardoor digitale pioniers in veiligheid, duurzaamheid, rijervaring en entertainment worden erkend. Deze prestigieuze prijs onderstreept de rol van PEUGEOT als voorloper in innovatieve mobiliteit. Ontdek de revolutie in de komende uitgaven van AUTO BILD en COMPUTER BILD.