expert

Prijzen elektrische e-Expert zijn bekend

Een vanafprijs van €28.300 excl. BTW/BPM

Peugeot start medio oktober in Nederland met de levering van de e-Expert. De volledig elektrisch aangedreven bedrijfsauto is ontworpen om een elektrisch alternatief te bieden aan de veeleisende bedrijfswagenklant, zonder in te leveren op functionaliteit en technische capaciteit. De vanafprijs begint in Nederland bij 28.300 euro exclusief BTW en BPM.

De nieuwe Peugeot e-Expert heeft de volgende kenmerken:

  • Keuze uit twee krachtige batterijpakketten (50kWh & 75kWh)
  • Actieradius van 230 tot 330 kilometer (WLTP)
  • Trekgewicht tot aan 1.000 kilogram
  • Laadvermogen tot dik 1.200 kilogram

Met de volledig elektrische Peugeot e-Expert is emissievrij leveren van goederen in de binnenstad geen probleem meer. De 100% elektrische bedrijfswagen met ‘best-in-class’ productkwaliteiten kent geen compromissen en is perfect geschikt voor zogeheten ‘last mile delivery’-ritten. De e-Expert heeft alle voordelen van de Expert, inclusief de Compact-versie. De Compact is door zijn afmetingen uitermate geschikt voor krappe straten en drukke Nederlandse binnensteden.

opladen
peugeot

De Peugeot e-Expert is verkrijgbaar vanaf € 28.300 exclusief BTW/BPM voor de e-Expert Pro Compact 50kWh (230 kilometer actieradius, leverbaar vanaf januari 2021). De e-Expert Pro Standard 50kWh (230 kilometer actieradius) heeft een vanafprijs van € 29.300 exclusief BTW/BPM en de e-Expert Pro Standard 75kWh (330 kilometer actieradius) is leverbaar vanaf € 36.700 exclusief BTW/BPM.

Milieu Investeringsaftrek (MIA)

MIA is een eenmalige subsidie voor ondernemers die investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen. Hiermee kunt u fiscaal voordelig investeren op bijvoorbeeld een elektrische bedrijfswagen. Voor een elektrische bestelauto geldt dat ondernemers 36% MIA subsidie kunnen claimen. Wij zijn ervan overtuigd dat hiermee elektrisch rijden voor vele ondernemers een stuk aantrekkelijker wordt. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u er graag alles over.

mia vali