Prijzen nieuwe Peugeot 3008 bekend: per direct te bestellen

Peugeot opent de deuren voor bestellingen van de langverwachte nieuwe Peugeot 3008, een fastback-SUV die zijn debuut maakte in september. Met een uitgebreid aanbod, geavanceerde technologie en verschillende geëlektrificeerde aandrijflijnen belooft de nieuwe 3008 een pionier te zijn in het moderne autolandschap.

Overzichtelijk Aanbod:

Peugeot heeft bewust gekozen voor eenvoud met twee uitrustingsniveaus: Allure en GT. Beide niveaus bieden een rijke standaarduitrusting, waaronder metaallak, 19-inch lichtmetalen wielen, keyless entry, HD-achteruitrijcamera en stof/kunstlederen bekleding. Bovendien zijn er drie aantrekkelijke optiepakketten met eerder voorbehouden uitrustingen, zoals geventileerde stoelen en stoelverwarming achterin.

Ontdek meer over de E-3008 SUV

Elektrificatie op Zijn Best

De nieuwe Peugeot 3008 is verkrijgbaar met verschillende geëlektrificeerde aandrijflijnen. Bij de lancering is de keuze tussen de Hybrid 136 e-DCS6 (mild hybrid) en de volledig elektrische Peugeot E-3008 met een 73 kWh batterij, 154 kW (210 pk) vermogen en een WLTP-gecertificeerde actieradius van 525 km. In de toekomst komt er een variant met een 98 kWh batterij, 167 kW (230 pk) en een indrukwekkende actieradius van rond de 700 km.

Prijs en Leaseopties

Voor degenen die elektrisch willen rijden, starten de prijzen voor de Peugeot E-3008 vanaf €48.190 (fiscale waarde: €47.020). Voor zowel private lease als full operational lease zijn aantrekkelijke maandelijkse tarieven beschikbaar, waardoor elektrisch rijden toegankelijker wordt dan ooit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Innovatief Design en Technologie

Dankzij het STLA Medium-platform van Stellantis biedt de Peugeot E-3008 een ongeëvenaarde actieradius, snelle laadtijden en geavanceerde connected diensten. Het Panoramic i-Cockpit® met een 21-inch gebogen HD-scherm, Peugeot Pixel LED-technologie, rijhulpsystemen en V2L-technologie maken de E-3008 een toonbeeld van innovatie en luxe.

Verwachte Levering

De Peugeot E-3008 wordt geproduceerd in de Franse fabriek in Sochaux, en de eerste leveringen zijn gepland aan het einde van het eerste kwartaal van 2024. Met zijn compromisloze aanpak in design, technologie en elektrificatie, belooft de nieuwe Peugeot 3008 een opvallende verschijning te worden op de wegen.

Ontdek meer over de E-3008 SUV