Veranderingen op onze vestigingen in Alblasserdam en Sliedrecht

Per maandag 14 februari vinden er een aantal veranderingen plaats op onze Peugeot en Citroën vestigingen in Alblasserdam en Sliedrecht. Op deze datum worden de Opel activiteiten van ons zusterbedrijf Van Mill aan deze vestigingen toegevoegd.

Opel Centrale

Deze verandering komt voort uit de ontwikkeling dat Opel Centrale haar Opel-activiteiten per 14 februari overdraagt aan Opel dealer Van Mill. Van Mill is net als Mulder onderdeel van dealerholding Amega Groep en heeft een regionale en lokale naamsbekendheid met haar huidige Opel dealeractiviteiten in Dordrecht en Gorinchem.

Voor onze vestiging in Alblasserdam betekent het dat onze huidige Citroën-activiteiten aan de Kelvinring 84a zullen worden geïntegreerd bij Peugeot aan de Kelvinring 86. Opel Van Mill zal in ons huidige Citroën pand aan de Kelvinring 84a trekken.

Aan onze bestaande Peugeot en Citroën vestiging in Sliedrecht aan de Parabool 1 zullen de dealeractiviteiten van Opel Van Mill worden toegevoegd.

Verder verandert er voor u als klant nauwelijks iets. Alle vertrouwde gezichten zullen nog steeds uw aanspreekpunt blijven. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat het hoge serviceniveau, zoals u dat gewend bent, behouden blijft.

Mooie ontwikkeling

Mulder directeur Tijmen Griffioen: “De integratie van Opel Centrale onder de naam Van Mill in de Mulder vestigingen in Alblasserdam en Sliedrecht is een mooie ontwikkeling. Het is positief voor de positie van de Stellantis merken (Peugeot, Citroën en Opel) binnen Amega. Dankzij de bundeling van krachten kunnen onze bedrijven profiteren van verschillende synergievoordelen en is het mogelijk om de particuliere klanten en de zakelijke markt nog beter te bedienen”.

Overeenkomsten

De bedrijven Mulder, Van Mill en Opel Centrale vullen elkaar goed aan en passen ook bij elkaar. Griffioen: “Opel Centrale is altijd een begrip in de regio geweest en wij zien veel overeenkomsten. Bij alle drie de bedrijven is het steevast om meer dan alleen de verkoop van en het leveren van service aan auto’s gegaan, het gaat om een totaalconcept waarbij de mensen centraal staan met een hoge loyaliteit en klanttevredenheid als resultaat”.