Peugeot 508 PSE

De hybride sedan van Peugeot

Ervaar wat Peugeot bedoelt met neo-performance. Met de nieuwe 508 Berline of 508 SW Peugeot Sport Engineered HYbrid4 toont u uw gevoel voor schoonheid en uw liefde voor innovatie, en geniet u van indrukwekkende prestaties gecombineerd met een geringe uitstoot: de kenmerken van de nieuwe efficiënte en geëlektrificeerde Peugeot Sport Engineered-modellen.

Sensaties en rijplezier

Met de Peugeot i-Cockpit wordt autorijden een nog intensere beleving.
Het compacte stuurwiel zorgt voor een ongekend dynamisch stuurkarakter. Op het nieuwe head-up instrumentenpaneel wordt in uw directe gezichtsveld alle belangrijke rijinformatie weergegeven, zodat u uw blik op de weg gericht kunt houden.

Onder de middenconsole is een plek om uw smartphone op te laden. Het Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning staat borg voor een ontspannen reis. Dit systeem omvat o.a. verkeersinformatie in real time en gevarenzones van TomTom Services.

U rijdt al een 508 PSE vanaf € 72.380,- of €1.322,- p.m. rijklaar


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Peugeot 508 occasions

Ontdek      >

Peugeot 508 PSE interieur
Peugeot 508 PSE voorzijde

Iconische grille

De nieuwe zwarte grille met de in "Dark Chrome" uitgevoerde leeuw heeft een subtiel gestreepte rand en scherp gelijnde "zwevende" lamellen die de luchtstroom kanaliseren.

Deze nieuwe iconische grille, met daarboven het matzwarte 508-embleem en de 3 klauwafdrukken in de kleur Kryptonite, staat symbool voor de efficiënte en milieuvriendelijke prestaties van de auto.

Nieuwe 20 inch EXXAR-velgen

De nieuwe exclusieve 20 inch gesmede lichtmetalen EXXAR-velgen in de kleur Black Mist zijn voorzien van degelijke Michelin Pilot Sport 4S-banden. Ze geven een glimp van de voorremklauwen met 4 zuigers in de kleur Kryptonite. Deze zijn gemonteerd op geventileerde remschijven met een grote diameter voor optimale en duurzame remkracht.

Peugeot 508 PSE velgen
Peugeot 508 PSE bekleding

Comfort Fit stoelen

Comfortabel gezeten in de extra steun biedende en verstelbare "comfort fit"-stoelen met verwarming en massagefunctie geniet u van de strakke lijnen en fraaie materialen van het interieur. De stoelen zijn bekleed met een unieke combinatie van alcantara, stof en nappaleder Mistral dat op fraaie wijze is afgewerkt met dubbele sierstiksels in de kleuren Kryptonite en Tramontane.

Actieradius & opladen

Met de lithium-ion batterij van de nieuwe 508 & Peugeot 508 SW Sport Engineered kunt u tot wel 42 km volledig elektrisch rijden volgens het WLTP-homologatieprotocol  (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures). Het WLTP-protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden.

Peugeot 508 SW PSE
Peugeot 508 PSE
Peugeot 508 PSE
Peugeot 508 PSE

 

Geïnteresseerd?