Een nieuwe stijlvolle SUV

Met zijn nieuwe voor- en achterlicht-units, nieuwe lichtmetalen velgen en een nieuwe, brede frontgrille die zijn assertieve uitstraling verder versterkt, herschrijft de nieuwe Peugeot 2008 de regels voor het SUV-segment.

Krachtige en dynamische looks

De nieuwe Peugeot 2008 onderscheidt zich door zijn elegante lijnen en gespierde postuur dat kracht en dynamiek uitstraalt. Zijn nieuwe led-koplampen met 'klauwdesign'-dagrijlichten en herziene frontgrille onderstrepen zijn assertieve karakter, terwijl zijn herziene achterlichten met hun drie schuine led-balken de achterzijde een herkenbare Peugeot-look geven.

U rijdt al een 2008 SUV Active vanaf € 31.920,-  of Private Lease vanaf €429,- per maand rijklaar


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Peugeot 2008 SUV deals

Ontdek      >

Peugeot i-Cockpit

Met zijn compacte stuurwiel, digitale instrumentenpaneel met 3D-hologramweergave, 10-inch HD-infotainmentscherm en elegante tuimelschakelaars verzekert de i-Cockpit® je van intuïtieve controle over alle bedieningsfuncties voor ongeëvenaard rijplezier.

Modulaire bagageruimte

De Peugeot 2008 biedt je een royale en flexibel in te delen bagageruimte: de vloerplaat kun je op twee verschillende hoogtes vastzetten en door het neerklappen van de achterbank kun je een laadruimte met een vlakke laadvloer en een inhoud tot 1467 liter creëren.

Comfort aan boord

Zoals je van een Peugeot mag verwachten, is het interieur van de nieuwe 2008 van alle gemakken voorzien. Maar als je wilt, kunt je het comfortniveau nóg verder verhogen met onder andere:

  • Glazen panoramadak
  • Alcantara-stoelbekleding i.c.m. elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met ingebouwde verwarming en massagefunctie en passagiersstoel met stoelverwarming
  • Stuurwiel met infotainment-toetsen en nieuw Peugeot-embleem
  • Keyless Entry & Start-systeem

 

Geïnteresseerd?