Onweerstaanbaar stijlvol

De nieuwe Peugeot 208 heeft een nieuw gezicht met meer assertieve looks, dankzij de nieuwe Full LED Technologylichtsignatuur aan de voorzijde, LED-verlichting aan de achterzijde en nieuw ontworpen velgen. 

Van de zorgvuldig gekozen materialen tot het doordachte ontwerp, er is niets aan het toeval overgelaten. De stoelen zijn bekleed met zacht Alcantara met mooi en stevig stikselwerk. De velgen zijn opnieuw ontworpen om de actieradius van de auto te verlengen en energiezuiniger te rijden.

U rijdt al een Peugeot 208 Active vanaf € 24.900,- rijklaar of Private Lease vanaf € 355,- per maand


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Peugeot 208 deals

Ontdek      >


Peugeot i-Cockpit

Met het compacte multifunctionele stuurwiel, het configureerbare 10-inch dashboard display met 3D-weergave, het 10-inch infotainmentsysteem en de tuimelschakelaars in de middenconsole, biedt de nieuwste generatie van de i-Cockpit ® intuïtieve controle over je nieuwe Peugeot 208.

Digitale handset

De belangrijkste rij-informatie is direct inzichtelijk op het te personaliseren digitale instrumentenpaneel. Verkrijgbaar met een 2D-, of 3D-display. 

Onweerstaanbare allure

De nieuwe Peugeot 208 laat overal een onuitwisbare indruk achter. Dat dankt hij niet in de laatste plaats aan zijn imponerende front, waarin de drie LED-lichtbalken in de koplampen de klauwen van een leeuw symboliseren.

Tastbare emoties

Ontdek nieuwe rijervaringen met de Nieuwe Peugeot 208. De ergonomische en intuïtieve rijpositie van de Peugeot i-Cockpit® laat je genieten van ongekend rijplezier en wendbaarheid.

In elk opzicht onderscheidend

Een onderscheidend design, een hoogwaardig interieur, geavanceerde connectiviteitstechnologie, eersteklas comfort, moderne en efficiënte aandrijflijnen: de nieuwe Peugeot 208 heeft alles in huis voor een superieure rijervaring.

 

Geïnteresseerd?