Futuristisch en jong

De Peugeot 208 straalt een futuristisch en jeugdig karakter uit door zijn opvallende en sportieve vormgeving. Het interieur valt direct op dankzij de volledig nieuwe Peugeot i-Cockpit® 3D. Deze compacte auto biedt de keuze uit benzine-, diesel- en volledig elektrische aandrijvingen voor extra flexibiliteit.

Verbrandingsmotoren 208

De nieuwste generatie PureTech benzinemotoren en BlueHDi dieselmotoren van de Peugeot 208 bieden krachtige en efficiënte prestaties en zorgen voor ultiem rijplezier. Deze motoren zijn ook nog eens voordelig dankzij hun lage brandstofverbruik en voorzien van het Stop & Start-systeem.

U rijdt al een Peugeot 208 Active vanaf € 24.050,- of €399,- p.m. rijklaar


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Peugeot 208 deals

Ontdek      >

Peugeot 208: de kracht van verleiding

Met zijn lage silhouet, sensuele rondingen en lange motorkap straalt de Peugeot 208 kracht en verleiding uit. Het assertieve karakter en de gedurfde uitstraling worden versterkt door het Black Diamond dak, glanzende zwarte wielkasten, raamstrips en diamantgeslepen lichtmetalen velgen met inserts. Aan de voorzijde prijkt een royale, verchroomde grille en full LED-koplampen met een modern en stoer 3-klauweffect. Aan de achterzijde valt het onderscheidende design op, met volledige LED-achterlichten die zowel overdag als 's nachts verlicht zijn en een glanzende zwarte verbindingsstrip.

Peugeot i-Cockpit

De Peugeot i-Cockpit 3D: een bron van enthousiasme

De rijinformatie van de Peugeot i-Cockpit 3D is gemakkelijk af te lezen van het digitale 3D-instrumentenpaneel, waar het als een hologram wordt geprojecteerd, of van het touchscreen, zodat de bestuurder zich volledig kan concentreren op het rijden zelf. Hieronder volgen enkele voorbeelden van informatie die beschikbaar is:

  • Rijmodi: Eco/Normal/Sport
  • Resterende actieradius
  • Animatie in real time van de technische werking van de aandrijflijn
Peugeot actieradius
Peugeot toggles

Praktische functies

Voorin bevindt zich een handig opbergvak voor uw smartphone waarin u deze niet alleen kunt opbergen, maar ook door middel van inductie kunt opladen. Daarnaast zijn er in het interieur verschillende USB-aansluitingen aanwezig voor de draagbare apparatuur van uw passagiers. 

Peugeot 208 camera
Peugeot 208 Stuur
Peugeot 208 blind spot

 

Geïnteresseerd?