Peugeot 308 SW banner

De perfecte allrounder

Vergeet de clichés en geniet van elk moment achter het stuur van de nieuwe Peugeot 308 SW.  Laat u inspireren door zijn expressieve en onderscheidende stijl en ervaar de nieuwe technologieën die het rijplezier nog intenser maken.

Maak kennis met de Power of Choice van Peugeot. Profiteer van de vrijheid om voor uw nieuwe Peugeot 308 SW te kiezen voor een efficiënte benzine- of dieselmotor of een plug-in hybride-aandrijflijn.

Intense SW, influenced by no-one

Met het nieuwe Peugeot-logo centraal op de verticaal geplaatste grille, heeft de nieuwe Peugeot 308 SW een krachtige uitstraling die versterkt wordt door de lange motorkap en ver naar achteren geplaatste voorruit.

Zijn gedurfde proporties, expressieve stijl en strakke en aantrekkelijke design geven hem een sterke, onderscheidende persoonlijkheid. Deze auto voldoet aan geen enkel cliché en weet toch praktische inzetbaarheid te combineren met flexibiliteit.

Het pure silhouet van deze compacte en ruime stationwagon wordt gekenmerkt door sportieve katachtige lijnen. Verchroomde accenten, slanke koplampen en het nieuwe embleem met de leeuw van het merk onderstrepen zijn dynamische karakter.

U rijdt al een 308 SW Active Pack Business vanaf € 33.600,- of Private Lease vanaf €583,- per maand rijklaar


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Peugeot 308 SW occasions

Ontdek      >

Peugeot 308 SW

Driving pleasure, more than ever

De nieuwe Peugeot 308 SW beschikt over een scala van rijhulp- en parkeerhulpsystemen die het rijden nog comfortabeler en veiliger maken, waaronder:

  • Nieuwe 180° HD-achteruitrijcamera
  • 360°-parkeerhulpsysteem met 4 camera's
  • Langeafstands-dodehoekbewaking

En met de volgende functies opent hij de weg naar semi-autonoom rijden:

  • Adaptieve Cruise control met Stop & Go-functie
  • Active Lane Departure Warning System
Peugeot 308 SW voorzijde

Smalle koplampen

De ultracompacte lichtsignatuur aan de voorzijde vormt een uiterst modern en hightech designelement. De smalle maar krachtige koplampen zijn kenmerkend voor de dynamiek en het karakter van de nieuwe Peugeot 308 SW. Ze zijn voorzien van led-technologie of de Peugeot Matrix LED-technologie, met aan de buitenzijde de dagrijverlichting in de vorm van hoektanden in de voorbumper. 

Nieuw Peugeot-embleem

Op het nieuwe, in zwart en zilver uitgevoerde embleem prijkt de charismatische kop van de leeuw van Peugeot. Dit moderne logo is aangebracht op de grille, de voorspatborden en de achterklep. Het verbeeldt het streven van het merk naar kwaliteit, tijdloos design en trouw aan een 210-jarige traditie van inventiviteit, voor klanten die een kwalitatief hoogwaardige rijervaring waarderen.

Techno Spirit

De nieuwe Peugeot i-Cockpit® is nog ergonomischer en intuïtiever te bedienen. Hij biedt eenvoudig toegang tot de vele doordachte functies, zodat je je volop op het rijplezier kunt concentreren.
  • Nieuw compact stuurwiel met stuurwielverwarming en bedieningsfuncties voor de radio, het multimediasysteem, de telefoon en de rijhulpsystemen.
  • Nieuw digitaal head-up instrumentenpaneel of digitaal holografisch 3D-instrumentenpaneel.
De Peugeot i-Cockpit® is ook voor de voorpassagier gemakkelijk te bedienen:
  • Nieuw intuïtief te bedienen en te personaliseren touchscreen met meerdere vensters en nieuwe virtuele i-toggle switches.
  • Nieuwe middenconsole met meerdere opbergmogelijkheden.
Peugeot 308 SW rijden
Peugeot 308 SW achterzijde
Peugeot 308 SW middensteun
Peugeot 308 SW

 

Geïnteresseerd?