Peugeot 308

Het nieuwe gezicht van Peugeot

Maak kennis met de nieuwe Peugeot 308 en laat je verleiden door zijn exclusieve karakter en dynamiek. Geniet van elk moment dankzij de innovatieve en hoogwaardige technologieën van de nieuwe Peugeot i-Cockpit®. Het comfort, de efficiency en de prestaties maken het rijplezier compleet, ongeacht of je kiest voor Plug-in Hybrid, benzine of diesel.

Ultieme verleiding

Wanneer je de nieuwe Peugeot 308 met zijn exclusieve design voor het eerst ziet, zul je direct onder de indruk zijn. Als eerste Peugeot in serieproductie draagt hij het nieuwe Peugeot-schild, een tijdloos embleem dat het Peugeot-erfgoed en de innovativiteit van het merk anno nu in zich verenigt. Dit nieuwe embleem met zijn moderne typografie vormt een opvallend element van de grille. Het 308-embleem prijkt op de motorkap, als onderdeel van het nieuwe gezicht van het merk.

U rijdt al een 308 Active Pack Business vanaf € 32.300,- of Private Lease vanaf €555,- per maand rijklaar


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Peugeot 308 occasions

Ontdek      >

Rijplezier op maat

De nieuwe Peugeot 308 beschikt over een scala van rijhulp- en parkeerhulpsystemen die het rijden nog comfortabeler en veiliger maken, waaronder:

 • Nieuwe 180° HD-achteruitrijcamera
 • 360°-parkeerhulpsysteem met 4 camera's
 • Langeafstands-dodehoekbewaking

En met de volgende functies opent hij de weg naar semi-autonoom rijden:

 • Adaptieve Cruise control met Stop & Go-functie
 • Active Lane Departure Warning System
Peugeot 308

Een rank silhouet

De nieuwe Peugeot 308 valt op door zijn verrassend dynamische silhouet, van welke kant je hem ook bekijkt. De atletische, strakke lijnen en de gewaagde proporties geven hem een krachtige uitstraling:

 • Een lange motorkap in combinatie met een opvallend grote rechtopstaande grille.
 • Een gespierde brede achterzijde waarbij de aerodynamische lijn wordt geaccentueerd door de aflopende daklijn. Het is een auto die breed en stevig op zijn wielen staat.
 • Een rank en vloeiend profiel dat zijn atletische lijnen accentueert.
Peugeot 308 voorzijde

Smalle koplampen

De ultracompacte lichtsignatuur aan de voorzijde vormt een uiterst modern en hightech designelement. De smalle maar krachtige koplampen zijn kenmerkend voor de dynamiek en het karakter van de nieuwe Peugeot 308. Ze zijn voorzien van led-technologie of de Peugeot Matrix LED-technologie, met aan de buitenzijde de dagrijverlichting in de vorm van hoektanden in de voorbumper. 

Techno Spirit

De nieuwe Peugeot i-Cockpit is nog ergonomischer en intuïtiever te bedienen. Hij biedt eenvoudig toegang tot de vele doordachte functies, zodat je je volop op het rijplezier kunt concentreren.

 • Nieuw compact stuurwiel met stuurwielverwarming en bedieningsfuncties voor de radio, het multimediasysteem, de telefoon en de rijhulpsystemen.
 • Nieuw digitaal head-up instrumentenpaneel of digitaal holografisch 3D-instrumentenpaneel.

De Peugeot i-Cockpit® is ook voor de voorpassagier gemakkelijk te bedienen:

 • Nieuw intuïtief te bedienen en te personaliseren touchscreen met meerdere vensters en nieuwe virtuele i-toggle switches.
 • Nieuwe middenconsole met meerdere opbergmogelijkheden.
Peugeot 308
Peugeot 308 rijhulpsystemen
Middenstuk Peugeot 308
Peugeot 308 nieuwe logo

 

Geïnteresseerd?