Peugeot 3008 SUV Hybrid

Een nieuw tijdperk

Het exterieurdesign van de nieuwe Peugeot 3008 SUV weerspiegelt zijn assertieve karakter in een combinatie van kracht en raffinement. Zijn vernieuwende uitstraling geeft hem een sterke personaliteit. Een nieuw SUV-tijdperk breekt aan.

Nieuwe voorzijde

De krachtige, maar verfijnde nieuwe voorzijde van de nieuwe Peugeot 3008 SUV met zijn frameless grille, beantwoordt aan de esthetische normen van morgen.

Smart High Tech

Met de nieuwe Peugeot 3008 SUV heeft u de vrijheid om voor energie te kiezen zonder in te leveren op de eigenschappen die u van een Peugeot-auto verwacht: een ruim interieur, royale bagageruimte en vooral rijplezier.

U rijdt al een 3008 SUV Hybrid active vanaf € 44.580,- of €717,- p.m. rijklaar


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Peugeot 3008 SUV occasions

Ontdek      >

Peugeot 3008 SUV Hybrid interieur

Bijzondere ervaring

Aan boord van de Peugeot 3008 SUV valt direct het spectaculaire, bijna futuristische dashboard op. Maak kennis met de nieuwste versie van de Peugeot i-Cockpit® met zijn hightech innovaties. Het stuurwiel is nog compacter en het grote capacitieve 10 inch HD touchscreen is als een tablet in het midden van het dashboard geplaatst. Op het te configureren en te personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel, met een schermdoorsnede van 12,3 inch, wordt de belangrijkste rijinformatie in uw directe blikveld weergegeven.

De Peugeot i-Cockpit® beschikt afhankelijk van de uitvoering over zes bijzonder elegante pianotoetsen – de "toggle switches" – voor een directe en permanente toegang tot de belangrijkste comfortfuncties: radio, airconditioning, navigatie, autoparameters, telefoon en mobiele apps.

Bij de plug-in hybrid-uitvoering beschikken het instrumentenpaneel en het touchscreen van de Peugeot i-Cockpit® over een voor de hybride-aandrijflijn specifieke lay-out zodat bijvoorbeeld de gegevens over het verbruik (elektriciteit en brandstof) weergegeven kunnen worden.

Peugeot 3008 SUV opladen

Actieradius en opladen

Tot 59 km (WLTP) in elektrische modus

Dankzij de actieradius van de lithium-iontractiebatterij in de nieuwe Peugeot 3008 SUV Hybrid kunt u tot 59 km rijden in de elektrische modus volgens het WLTP-certificeringsprotocol (Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedures).

4-wielaandrijving

De krachtige HYBRID4-uitvoering met vierwielaandrijving, biedt zowel verbeterde tractie op de weg of op moeilijk terrein als het Hill Assist Descent Control-systeem.

Nieuwe koplampen

De herkenbaarheid wordt gegarandeerd door LED koplampen vanaf basisniveau, of Full-LED koplampen met bochtverlichting.

Exclusieve Alcantara-stoelen

De GT en GT Pack versie van de Nieuwe Peugeot 3008 SUV HYbrid is standaard voorzien van een unieke hoogwaardige bekleding in een combinatie van kunstleder en lichtgrijs Alcantara® ‘Greval’ met contrasterend stiksel.

Peugeot 3008 SUV Hybrid
Peugeot 3008 SUV
Peugeot 3008 SUV
Peugeot 3008 SUV laden

 

Geïnteresseerd?