Peugeot 3008 SUV

Helder ontwerp

Het design van het exterieur van de Peugeot 3008 SUV benadrukt zijn assertieve karakter, de balans tussen kracht en soepelheid. Zijn nieuwe, baanbrekende voorzijde geeft hem een sterke persoonlijkheid. Met dit model van topklasse breekt een nieuw SUV-tijdperk aan.

Nieuwe voorzijde

De krachtige, maar verfijnde nieuwe voorzijde van de Peugeot 3008 SUV met zijn frameless grille, beantwoordt aan de esthetische normen van morgen.

Smart High Tech

Met de Peugeot 3008 SUV heeft u de vrijheid om voor energie te kiezen zonder in te leveren op de eigenschappen die u van een Peugeot-auto verwacht: een ruim interieur, royale bagageruimte en vooral rijplezier.

U rijdt al een 3008 SUV Active Pack Business vanaf € 39.750,- of €629,- p.m. rijklaar


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Peugeot 3008 SUV occasions

Ontdek      >

Peugeot 3008 SUV interieur

Bijzondere ervaring

Aan boord van de Peugeot 3008 SUV valt direct het spectaculaire, bijna futuristische dashboard op. Maak kennis met de nieuwste versie van de Peugeot i-Cockpit® met zijn hightech innovaties. Het stuurwiel is nog compacter en het grote capacitieve 10 inch HD touchscreen is als een tablet in het midden van het dashboard geplaatst. Op het te configureren en te personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel, met een schermdoorsnede van 12,3 inch, wordt de belangrijkste rijinformatie in uw directe blikveld weergegeven.

De Peugeot i-Cockpit® beschikt afhankelijk van de uitvoering over zes bijzonder elegante pianotoetsen – de "toggle switches" – voor een directe en permanente toegang tot de belangrijkste comfortfuncties: radio, airconditioning, navigatie, autoparameters, telefoon en mobiele apps.

Peugeot 3008 SUV adaptieve cruise control

Innovatieve technologieën

De rijhulpsystemen van de nieuwste generatie op de nieuwe Peugeot 3008 SUV versterken het confort en de veiligheid aan boord en helpen u zelfs om semi-autonoom te rijden.

Zo herkent het systeem de verkeersborden, en past de snelheid automatisch aan dankzij de adaptieve cruise control . Dankzij de STOP-functie (30 km/u bij handgeschakelde versies) en de rijstrookassistent wordt filerijden veel minder vermoeiend. Systemen als dodehoekbewaking  in combinatie met automatische stuurcorrectie dragen in belangrijke mate bij aan de veiligheid.

Nieuwe koplampen

De herkenbaarheid wordt gegarandeerd door LED koplampen vanaf basisniveau, of Full-LED koplampen met bochtverlichting.

Nieuwe lichtmetalen velgen

De nieuwe 19 inch lichtmetalen San Francisco*-velgen met brede wielkastbeschermers en robuuste deurlijsten versterken de krachtige uitstraling van de nieuwe Peugeot 3008 SUV.

* Standaard beschikbaar op GT Pack

Peugeot 3008 SUV Hybrid

Black Pack optie

Geef uw nieuwe Peugeot 3008 SUV GT of GT Pack nog meer dynamiek en uitstraling met de optie ‘Black Pack’ met zijn specifieke zwarte elementen.

  • De grille en de kenmerkende Peugeot leeuw zijn uitgevoerd in dark chrome.
  • De ‘3008’ ‘GT’ en ‘Peugeot’ zijn uitgevoerd in matzwart, geheel in stijl met de dakrails.
  • De skidplate, sierstrips op de voorschermen, de sierstrips op de dakrand en achterspoiler alsmede op de achterbumper zijn uitgevoerd in glanzend zwart.
  • De 19” lichtmetalen velgen ‘Washington’ zijn uitgevoerd in glanzend zwart.
Peugeot 3008 SUV Black Pack optie
Peugeot 3008 SUV Black Pack optie
Peugeot 3008 SUV Black Pack optie

 

Geïnteresseerd?