Allure geboren om te rijden

Welkom bij het perfecte voorbeeld van een toonaangevende sedan. De nieuwe Peugeot  508 heeft een nieuw en innovatief gezicht en een sportieve lage houding en rijpositie waardoor je onbegrensde ervaringen opdoet. Bereid je voor op intensere motorische emoties, of je nu kiest voor Plug-in Hybrid of benzine.

Een meer radicale vorm van allure

Nieuw logo. Kenmerkende Peugeot Matrix drieklauw LED koplamp. LED-achterlichten met drie klauwen. Laag coupé-geïnspireerd silhouet. Uniek onderscheidend frontdesign. De nieuwe 508 is de Peugeot van de toekomst.

U rijdt al een 508 Allure plug-in HYbrid 180pk vanaf € 50.570,- of Private Lease vanaf € 755,- per maand rijklaar


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Peugeot 508 occasions

Ontdek      >

Peugeot i-Cockpit

Neem plaats aan de knoppen van de Peugeot i-Cockpit® met zijn compacte stuurwiel, configureerbaar head-up digitaal paneel, 10" HD-touchscreen en elegante pianotoetsen. Met de draadloze Mirror Screen-technologie worden compatibele apps op uw smartphone probleemloos weergegeven.  

Flexibele vering

De nieuwe Peugeot 508 staat vol technologische doorbraken, zoals een preciezer weggedrag, elite rijcomfort en een drievoudig geregelde ophanging: normaal, comfort en sport. Met zijn strakke controle, topklasse rijcomfort en voorbeeldige wegligging versterkt deze toonaangevende sedan de emotie van het rijden.

*Standaard, optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de uitvoering.

Zuivere lijnen

De nieuwe Peugeot 508 is de essentie van compromisloos design. Het is een topklasse berline die strakke carrosserielijnen combineert met elegante deuren zonder frame, met vakkundig uitgebalanceerde proporties en doordachte details. De nieuwe 18" EPHERRA-velgen zorgen voor extra elegantie en benadrukken het aerodynamische design van de auto.

Plug-in Hybrid

  • 100% elektrische actieradius: Tot 64 km
  • Oplaadtijd: 1u40
  • Gecombineerd verbruik: 1,1 L/100 km
  • Gecombineerde CO2-uitstoot: 25g/km
  • Vermogen: PLUG-IN HYBRID 225 e-EAT8 (165 kW)

 

Geïnteresseerd?