Peugeot 508 SW

De stoere hybride stationwagen

Ontdek de Peugeot 508 SW, de hoogwaardige stationwagon met een opvallend design. De stationwagen biedt het comfort van een GT, de ruimtelijkheid van een stationwagon, de sportiviteit van een coupé en compromisloze kwaliteit en technologische kenmerken met zijn efficiënte diesel-, benzine- en Plug-in HYbrid-motoren.

Speciale i-Cockpit ontwikkeld voor plug-in hybrides

Met zijn compacte stuurwiel, te personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel en 10 inch HD-touchscreen  biedt de Peugeot i-Cockpit® van de exclusieve nieuwe Peugeot 508 SW een voortreffelijke ergonomie en intense rijsensaties. Bij de Plug-in hybride-uitvoering beschikken het instrumentenpaneel en het touchscreen van de Peugeot i-Cockpit® over een voor de hybride-aandrijflijn specifieke lay-out zodat bijvoorbeeld de gegevens over de energiestroom, de rijmodus , de elektrische actieradius, actieradius op brandstof en de vermogensmeter weergegeven kunnen worden. 

U rijdt al een 508 SW Hybrid Allure vanaf € 54.670,- of Private Lease vanaf € 777,- per maand rijklaar


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Peugeot 508 SW occasions

Ontdek      >

Peugeot 508 SW hybrid interieur
Peugeot 508 SW

De wereld van hybride

Met het capacitieve HD-touchscreen van 10 inch kunt u het opladen van de tractiebatterij programmeren en toegang krijgen tot de instellingen en rij-informatie:

  • De energiestromen die de werking van het hybridesysteem weergeven
  • Informatie over het energie- en het brandstofverbruik
  • De locatie van laadpunten en de resterende actieradius in de Elektrische-modus
  • De instellingen voor het opladen van de tractiebatterij
  • Het activeren van de e-Save functie

Voor professionals

Ontdek de Peugeot 508 SW Blue Lease, de exclusieve high-tech stationwagen met opvallende styling die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van zakelijke gebruikers, in aanvulling op de op professionals toegespitste services. Verkrijgbaar met een Diesel-, Benzine- en Plug-in HYbrid-motor.

Peugeot 508 SW
Peugeot 508 SW rijhulpsystemen

Safety Pack

Om beter te anticiperen op de weg die voor u ligt, bevat het Safety Pack Active Safety Brake met de Distance Alert-waarschuwingen voor aanrijdingen , Active Lane Keeping Assist en Speed Limit Recognition and Recommendation.

Safety Plus Pack omvat verdere veiligheidsverbeteringen, waaronder Active Blind Spot Detection (ABSD) en Advanced Driver Attention Alert. 

Focal Hi-Fi: Voor zuiver geluid

De 508 SW beschikt over een Hi-Fi-geluidssysteem van FOCAL. Deze toonaangevende Franse akoestiekexperts staan bekend om hun gepatenteerde technologie en unieke kenmerkende geluid. Het systeem bestaat uit tien luidsprekers die zijn uitgerust met exclusieve FOCAL®-technologie. Deze technologie biedt een uitzonderlijke audiostabiliteit, ongeacht waar u naar luistert, evenals een zuivere en gedetailleerde geluidsweergave aan boord.

Peugeot 508 SW geluidssystemen

 

Geïnteresseerd?