Allure geboren om te rijden

De belichaming van een eersteklas stationwagen. Het comfort van een grand tourer, de gulheid van een estate, de sportiviteit van een coupé... De nieuwe PEUGEOT 508 SW is het perfecte compromis tussen rijplezier en functionaliteit. Bereid je voor op ongekende rijsensaties met een Plug-in Hybrid of benzinemotor.

Een meer radicale vorm van allure

De nieuwe Peugeot 508 SW heeft een krachtige en magnetische uitstraling, met een expressieve, prestatiegerichte uitstraling. De grille is anders dan je ooit hebt gezien, met Perla Nera zwarte kenmerken die het nieuwe logo en de nieuwe kenmerkende Peugeot Matrix drieklauw LED-koplampen laten zien.

U rijdt al een 508 SW Allure vanaf € 47.750,- of Private Lease vanaf € 777,- per maand rijklaar


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Peugeot 508 SW occasions

Ontdek      >

Zuivere lijnen

Van frameloze deuren tot de nette en nieuwe 18'' EPHERRA velgen, alles is ontworpen met esthetische expertise en nauwgezette kwaliteit. Elke afwerking en bloei is gemaakt met een precieze touch, zodat je perfectie ontdekt in elk detail.

10" HD Touchscreen

De nieuwe 508 SW is voorzien van het nieuwste Peugeot i-Connect® Advanced infotainmentsysteem. Geniet van zijn centrale 10'' HD touchscreen met multi-window functionaliteit plus widgets en snelkoppelingen. Laat je smartphone opladen onder de console terwijl je in alle rust reist met de aangesloten 3D-navigatie en spraakherkenningssystemen.

 

Geïnteresseerd?