De compacte elektrische e-208

De nieuwe Peugeot 208 heeft een nieuw gezicht met meer assertieve looks, dankzij de nieuwe Full LED Technologylichtsignatuur aan de voorzijde, LED-verlichting aan de achterzijde en nieuw ontworpen velgen. Verdwijn aan de horizon met de nieuwe E-208 dankzij de elektromotor met een maximale actieradius van 400 kilometer WLTP.

Rijplezier

Rijden met de Peugeot e-208 brengt nieuwe sensaties:

  • 100% elektrische actieradius: 400 km (WLTP)
  • Laadtijd: binnen 30 minuten tot maximaal 80% van het accupakket laden
  • Gecombineerde CO² emissies: 0 g/km
  • Vermogen: 115 kW (156 pk)

U rijdt al een Peugeot e-208 Active vanaf € 35.870,- rijklaar of Private Lease vanaf € 495,- per maand


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Peugeot e-208 occasions

Ontdek    >


Peugeot i-Cockpit

Met het compacte multifunctionele stuurwiel, het configureerbare 10-inch dashboard display met 3D-weergave, het 10-inch infotainmentsysteem en de tuimelschakelaars in de middenconsole, biedt de nieuwste generatie van de i-Cockpit ® intuïtieve controle over je nieuwe Peugeot 208.

Digitale handset

De belangrijkste rij-informatie is direct inzichtelijk op het te personaliseren digitale instrumentenpaneel. Verkrijgbaar met een 2D-, of 3D-display. 

Onweerstaanbare allure

De nieuwe Peugeot 208 laat overal een onuitwisbare indruk achter. Dat dankt hij niet in de laatste plaats aan zijn imponerende front, waarin de drie LED-lichtbalken in de koplampen de klauwen van een leeuw symboliseren.<

Tastbare emoties

Ontdek nieuwe rijervaringen met de Nieuwe Peugeot 208. De ergonomische en intuïtieve rijpositie van de Peugeot i-Cockpit® laat je genieten van ongekend rijplezier en wendbaarheid.

In elk opzicht onderscheidend

Een onderscheidend design, een hoogwaardig interieur, geavanceerde connectiviteitstechnologie, eersteklas comfort, moderne en efficiënte aandrijflijnen: de nieuwe Peugeot 208 heeft alles in huis voor een superieure rijervaring.

 

Geïnteresseerd?