De levenslustige MPV

De nieuwe Peugeot e-Rifter heeft een krachtige en assertieve stijl. Zijn connected interieur, indrukwekkende modulariteit en 320 kilometer WLTP actieradius nodigen uit tot avontuur.

320 kilometer actieradius

De nieuwe E-Rifter is uitgerust met een 100 kWh (136 pk) sterke elektromotor die je een actieradius biedt tot 320 km WLTP. Dankzij het vloeiende, dynamische en stille rijgedrag kun je heerlijk ontsnappen op de openbare weg. Met de drie niveaus van regeneratief remmen, te bedienen via het stuur, kun je bovendien de accu opladen tijdens het remmen om de actieradius te optimaliseren.

Binnenkort verkrijgbaar


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Peugeot Rifter occasions

Ontdek      >

Peugeot i-Cockpit®

Ontdek met de Peugeot i-Cockpit® een wendbaarder en instinctiever rijgedrag dankzij het compacte stuurwiel met geïntegreerde stembediening, het 10-inch head-up display voor projectie op de voorruit en het 10-inch HD-aanraakscherm. De ‘e-Toggle’-keuzeschakelaar voor de rijmodi, die toegankelijk is vanaf de middenconsole, bevordert de autonomie en prestaties op een dagelijkse basis.

Allure

Met een hogere bodemvrijheid, grote wielen, nieuwe grille en full-LED '3 klauwen'-koplampen is duidelijk dat de Peugeot E-Rifter werd geïnspireerd door het buitenavontuur.

Emotion

De Peugeot i-Cockpit® van de E-Rifter is ontworpen met het oog op rijplezier en een nog prettiger dagelijks gebruik, van het ergonomische ontwerp en het comfortniveau tot de ruimte, de modulariteit en de nieuwste generatie rijhulpsystemen.

Ongeëvenaard aanpassingsvermogen

Het geoptimaliseerde interieur van de PEUGEOT E-RIFTER biedt excellente modulariteit en ruimte:

  • Zitrij 1: neerklapbare passagiersstoel
  • Zitrij 2: neerklapbare 2/3 - 1/3 achterbank of 3 neerklapbare individuele stoelen
  • Zitrij 3: 2 uitneembare individuele stoelen
  • 2 lengtes: 5 zitplaatsen of 7 zitplaatsen in het lange model

De verschillende configuraties maken een bagageruimte mogelijk die varieert van 775 tot 4000 liter.

 

Geïnteresseerd?