Peugeot e-Rifter

De elektrische MPV van Peugeot

Maak kennis met de nieuwe Peugeot e-Rifter met zijn stoere uiterlijk en zijn ruime en hightech interieur, en ontdek de talloze voordelen van e-mobiliteit dankzij de nieuwe 100% elektrische aandrijflijn.

Distinctive Peugeot Styling

De nieuwe 100% elektrische Peugeot e-Rifter, wendbaar in de stad en comfortabel op de snelweg, valt in alle uitvoeringen op door zijn allroad-karakter. Het is een ideale auto voor de stad, ook omdat hij welkom is in alle milieuzones.

Comfort

Neem plaats achter het stuur van de Peugeot Rifter of de nieuwe Peugeot e-Rifter en geniet van de prettige zitpositie en de ergonomische stoelen die ook lange mensen veel comfort bieden. En de bijzonder efficiënte geluidsisolatie zorgt voor een oase van rust in het interieur.

Tijdelijk niet nieuw te bestellen.


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Peugeot Rifter occasions

Ontdek      >

Peugeot e-Rifter interieur

Elektrische aandrijflijn

Actieradius van tot wel 245 km (WLTP)
Volledig elektrisch rijden staat borg voor nieuwe rijsensaties:

  • Een stille motor
  • Soepel, schokvrij rijden
  • Stevige acceleraties dankzij het onmiddelijk beschikbare koppel

Geld besparen

0 gram CO2 uitstoot
Bespaar geld:

  • Lagere kosten voor elektriciteit dan voor brandstof
  • Lagere gebruikskosten dankzij minder onderhoud
  • Een eco-modus voor een zo groot mogelijke actieradius
Peugeot e-Rifter laden
Peugeot e-Rifter laadmogelijkheden

Eenvoudig in gebruik

30 minuten om het accupakket voor 80% op te laden

  • Gemakkelijk, snel en intuïtief opladen. Met de service Charge My Car van Free2Move vindt u altijd een laadpunt bij u in de buurt
  • Regel het laden, de voorverwarming/-koeling en andere op afstand aan te sturen functies via de MyPeugeot App  
  • Huur met de Mobility Pass voordelig een auto met een verbrandingsmotor als u een keertje een auto met een grotere actieradius nodig hebt

Flexibiliteit

Stoelen en bagageruimte
De Peugeot Rifter en de nieuwe Peugeot e-Rifter zijn ongekend flexibel. Zo zijn ze leverbaar in twee lengtes (Standard en Long) en met tot wel 7 zitplaatsen. Een neerklapbare voorpassagiersstoel en een 2/3 - 1/3 deelbare achterbank of 3 individuele achterstoelen met Magic Flat-systeem, een 3 zitrij met 2 individuele uitneembare stoelen: aan u de keuze! De bagageruimte heeft een indrukwekkende inhoud van 775 l tot wel 3500 l. De te openen achterruit**, de lage tildrempel en de vlakke laadvloer  vergemakkelijken het in- en uitladen.

Peugeot e-Rifter zitplaatsen

Design zonder compromis

Met zijn korte en hoog geplaatste motorkap en grote bodemvrijheid, kenmerken van een SUV, kan hij op elke type weg* uit de voeten. De koplampen met geïntegreerde lichtsignatuur en de verticale grille versterken het evenwichtige, compacte en dynamische silhouet. 

Een sterke persoonlijkheid

Het dynamische silhouet en de pure lijnen maken van de Peugeot Rifter een echte blikvanger. De aluminiumgrijze beschermplaat, de gepolijste lichtmetalen 17 inch-velgen, de dakrails en de zwarte spatschermverbreders en zijstootlijsten versterken het onderscheidende design van de Rifter. 

De kenmerken van een Peugeot

Meer dan alleen een auto die perfect past in het Peugeot-gamma. Met de lichtsignatuur van zijn achterlichten in de vorm van 3 "klauwen" is de Peugeot Rifter een icoon van het merk. De optionele trekhaak maakt de Rifter nog veelzijdiger. Terwijl de twee brede schuifdeuren met volledig te openen en extra getinte ruiten toegang bieden tot een interieur dat gezien mag worden.

Peugeot e-Rifter voorzijde
Peugeot e-Rifter zijkant
Peugeot e-Rifter

 

Geïnteresseerd?Peugeot e-Rifter opbergmogelijkheden
Peugeot e-Rifter
Peugeot e-Rifter navigatie
Peugeot e-Rifter toggle
Peugeot e-Rifter
Peugeot e-Rifter toggle