Peugeot Partner Tepee Electric - MulderAutomotive.nl

Peugeot Partner Tepee Electric – Ongekende ruimte

U rijdt al een Partner Tepee Electric vanaf € 399 pm (Private Lease)

De Partner Tepee Electric: elektrisch rijden krijg een nieuwe dimensie. De ruimte en flexibiliteit van de Partner Tepee Electric zijn ongekend. Deze elektrische MPV biedt comfortabel plaats aan vijf inzittenden. Het interieur is volledig naar uw wensen in te delen, want de drie stoelen achterin zijn individueel neerklapbaar en uitneembaar.

Ruimte en flexibiliteit

De ruimte en flexibiliteit van de nieuwe Partner Tepee Electric zijn ongekend. Deze elektrische MPV biedt comfortabel plaats aan vijf inzittenden. U kunt de drie stoelen achterin individueel neerklappen en uitnemen, zodat u het interieur volledig naar uw wensen kunt indelen. De achterklep met te openen achterruit (optioneel) biedt royaal toegang tot een bagageruimte met een inhoud van 1350 liter tot wel 3000 liter (tot aan het dak).

Interieur Peugeot Tepee Electric - MulderAutomotive.nl
Dashboard Peugeot Tepee Electric - MulderAutomotive.nl

Dagelijks gebruiksgemak

Bij de Partner Tepee Electric is connectiviteit vanzelfsprekend. Het 7″ HD-kleurentouchscreen biedt vele functionaliteiten: Mirror Screen-technologie met de technologie MirrorLink®, intuïtieve navigatie, telefoon, spraakherkenning, wifi- of Bluetooth-connectiviteit en digitale radio. Om elke rit extra ontspannen en comfortabel te maken beschikt de nieuwe Partner Tepee Electric over functies die op afstand via een smartphone of een tablet kunnen worden bediend. Zo kunt u, voordat u instapt:
– De verwarming of de airconditioning op afstand programmeren zodat het interieur vooraf verwarmd wordt;
– De laadtoestand van de tractiebatterij bekijken;
– De geschatte duur van het opladen bekijken.
De Partner Tepee Electric beschikt ook over rij- en parkeerhulpsystemen, zoals de achteruitrijcamera, de parkeerhulp voor en achter en de snelheidsbegrenzer. (Sommige genoemde opties zijn afhankelijk van gekozen uitvoering)

SUBSIDIE VOOR 100% ELEKTRISCHE AUTO’S

Vanaf 1 juli 2020 kunt u via de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) de subsidie voor elektrische personenauto’s voor particulieren aanvragen. De regeling geldt echter al voor elektrische personenauto’s die zijn gekocht nadat de regeling op 4 juni 2020 in de Staatscourant is gepubliceerd. Naast de €4.000 subsidie ontvangt u bij aanschaf van een première uitvoering van de nieuwe Peugeot e-208 of e-2008 SUV ook €1.000 Peugeot-premie. Lees hier meer informatie over de subsidie.

Peugeot Teppe Electric opladen - MulderAutomotive.nl

Opladen

De tractiebatterij van de Partner Tepee Electric kan op drie manieren worden opgeladen:

Normaal laden met een laadduur van 8,5 tot 15 uur (max. 14 A): u kunt de Partner Tepee Electric thuis opladen via een normaal stopcontact van 220 V/14 A. Als de tractiebatterij volledig is opgeladen, wordt het opladen automatisch beëindigd. De Partner Tepee Electric is dan weer klaar voor vertrek!

Snelladen in 30 minuten of laden volgens het CHAdeMO-protocoli: als de voor het normaal laden benodigde tijd u even minder goed uitkomt, is er ook een mogelijkheid om de Partner Tepee Electric snel op te laden (max. 95 A). Hiermee wordt de tractiebatterij in 30 minuten voor 80% opgeladen via een openbaar oplaadpunt, een snellaadstation of een snellader bij u thuisi als uw woning is voorzien van een snellader.

Semi-snelladen is een tussenvorm van normaal laden en snelladen. Hiervoor kan gebruikgemaakt worden van een 16A-stopcontact van het type 2 (de nieuwe Europese standaard) of van het type 3, zoals van een wallbox of een laadpaal. Hiermee kan de tractiebatterij in ongeveer 7,5 uur veilig worden opgeladen.

Peugeot Tepee electric - MulderAutomotive.nl

Lage gebruikskosten

Over het onderhoud van de nieuwe Partner Tepee Electric hoeft u zich geen zorgen te maken. Bovendien zijn de kosten ervan laag. Voor de tractiebatterij geldt een garantie van 8 jaar of 100.000 km en voor de elektrische aandrijflijn geldt een garantie van 5 jaar of 50.000 km, al naar gelang welke termijn als eerste wordt bereikt. Na het eerste jaar geldt een onderhoudsinterval van 2 jaar of 40.000 km. Doordat de auto geen versnellingsbak, koppeling, riemen en koelvloeistof heeft, zijn de onderhoudskosten laag. Bovendien zijn de kosten per gereden kilometer voor het opladen van de tractiebatterij 4 keer lager dan die voor de brandstof van een auto met verbrandingsmotor.

100% elektrisch rijden

De Partner Tepee Electric maakt nauwelijks geluid, produceert geen schadelijke stoffen en stoot tijdens het rijden geen CO2 uit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over rijverboden in milieuzones. Dankzij de rust in het interieur van de Partner Tepee Electric raakt u minder snel vermoeid en kunt u gemakkelijker met uw passagiers praten.

De gemakkelijk afleesbare verbruiks- en regeneratiemeter op het instrumentenpaneel helpt u om zo energiezuinig mogelijk te rijden. Zo profiteert u optimaal van de volgens de NEDC-cyclus gehomologeerde actieradius van 170 km. Daarnaast beschikt u over een extra verbruiksmeter voor de verwarming en airconditioning, zodat u zorgeloos kunt rijden.

De Peugeot Tepee Electric is verkrijgbaar vanaf € 30.470,- rijklaar (incl BTW) Interesse? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.