Mulder Peugeot werkplaats

Is uw Peugeot toe aan een bezoek aan de Peugeot werkplaats? Bijvoorbeeld omdat de verplichte APK-keuring nodig is? Misschien wilt u de airco laten nakijken? Of kan uw Peugeot wel een grote of kleine onderhoudsbeurt gebruiken? Dan maakt u bij Mulder Automotive eenvoudig een afspraak via onze online werkplaatsplanner. Zo kunt u altijd en overal een afspraak bij ons Peugeot Servicepunt maken en weet u direct wanneer u terecht kunt.

Plan uw werkplaatsafspraak in

Neem contact met ons op

Werkplaats Peugeot

Hoe werkt de werkplaatsplanner?

Met de online werkplaatsplanner maken we het inplannen van een afspraak zo gemakkelijk mogelijk voor u. Allereerst vult u uw kenteken en kilometerstand in. Vervolgens geeft u aan welke vestiging uw voorkeur heeft en welke werkzaamheden er uit moeten worden gevoerd. Kies een van de beschikbare dagen en tijdstippen en vul uw persoonsgegevens in. Per mail ontvangt u een bevestiging van uw afspraak. Een afspraak inplannen was nog nooit zo makkelijk of snel. Wilt u de volgende keer een herinnering als het tijd is voor een onderhoudsbeurt of APK-keuring? Maak dan een account aan op de website.

Remmen Peugeot

Maatwerk waar nodig

Het kan gebeuren dat de beschikbare tijden of dagen in de werkplaatsplanner niet voor u uitkomen. Of misschien heeft u met spoed een afspraak in de Peugeot werkplaats nodig. Neem in dat geval telefonisch contact op met uw voorkeursvestiging of mail naar onze klantenservice. We kijken graag samen met u of we een geschikte tijd kunnen vinden. Kunt u niet zelf naar de werkplaats komen of komt u vanaf de werkplaats niet meer naar huis? Informeer naar onze Thuisblijfservice en Haal- en Brengservice. Hiermee komen we u tegemoet en zorgen we ervoor dat u en uw auto veilig in de werkplaats en weer thuis komen.

Waarom kiezen voor een Peugeot Servicepunt?

Uw Peugeot laten onderhouden bij een Peugeot Servicepunt heeft een aantal grote voordelen. Zo werkt Mulder Automotive enkel met originele Peugeot onderdelen, om u een zo goed mogelijk resultaat te kunnen garanderen. Onze technici hebben alle kennis in huis over Peugeots en zetten dit in om uw auto zo goed mogelijk te onderhouden. Dit alles doen zij voor een eerlijke prijs, waardoor u zeker weet dat u niet teveel betaalt. Daarnaast krijgt u een jaar gratis pechhulp als u een onderhoudsbeurt aan uw Peugeot laat uitvoeren.

Ontdek onze mogelijkheden

Naast onderhoudsbeurten, APK-keuringen en schadereparaties doet Mulder Automotive nog veel meer. Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Zo helpen we Peugeot-rijders veilig op weg.