APK controle

Peugeot APK

De Algemene Periodieke Keuring, oftewel de APK, is een belangrijke keuring van uw Peugeot. De keuring is wettelijk verplicht en is bedoeld om uw auto veilig op de weg te houden. Er wordt gekeken naar de verkeersveiligheid van uw auto, maar ook het milieuaspect en de registratie worden onder de loep genomen. Er is een algemene checklist waar een auto aan moet voldoen om door de APK te komen. Voldoet uw auto op één of meerdere punten niet aan de eisen? Dan zullen er eerst reparaties uitgevoerd moeten worden. Laat daarom de APK-keuring uitvoeren bij Mulder Automotive. Als vakkundig Peugeot Servicepunt voeren we APK-keuring en eventuele reparaties graag voor u uit.

Plan online uw afspraak in     Neem contact met ons op

Combineer de APK en een onderhoudsbeurt

Tijdens een APK-keuring wordt uw Peugeot uitgebreid nagekeken op de verplichte punten. Denk bijvoorbeeld aan de werking van uw verlichting, het bandenprofiel en de ruitenwissers. Ook wordt gekeken naar het voertuigidentificatienummer, de kilometerstand en de uitstoot. De Algemene Periodieke Keuring is echter geen onderhoudsbeurt. We raden u daarom aan om de APK-keuring te combineren met een grote of een kleine beurt. Zo worden ook de andere belangrijke onderdelen bekeken en eventueel gerepareerd of vervangen. Dan kunt u weer met een goed en veilig gevoel op weg.

Eenvoudig inplannen

Is het tijd om de APK-keuring voor uw Peugeot in te plannen? Dat doet u bij ons heel eenvoudig via de online werkplaatsplanner. Vul uw gegevens in en zie direct op welke dagen en tijden de afspraak mogelijk is. Staat er voor u geen geschikte tijd of dag tussen? Neem dan contact met ons op, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

De voordelen van een Peugeot Servicepunt

Uw Peugeot laten onderhouden bij een Peugeot Servicepunt heeft veel voordelen. Zo werken wij alleen met originele Peugeot onderdelen. Dat is het beste voor uw auto. Ook krijgt u bij een onderhoudsbeurt een jaar gratis pechhulp. Bovendien hoeft u niet bang te zijn voor een te hoge prijs. Onze ervaren technici werken met eerlijke prijzen. Uiteraard krijgt u van tevoren een duidelijk prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

APK Peugeot goed geregeld

De APK keuring voor uw Peugeot wordt bij Mulder Automotive altijd goed geregeld. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ook als u geen geschikt moment in onze werkplaatsplanner ziet staan, kunt u ons bellen of mailen. We kijken graag of we samen een ander geschikt moment vinden voor uw APK-keuring.

Werkplaats Mulder
APK wetgeving

*Met ingang van 1 januari 2024 zijn wij wettelijk verplicht het daadwerkelijke brandstofverbruik van personenauto's en lichte bedrijfswagens die op of na 1 januari 2021 zijn geregistreerd, te meten en door te geven aan de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Door gebruik te maken van onze diensten, stemt u ermee in dat wij, conform de geldende wet- en regelgeving, het daadwerkelijke brandstofverbruik van uw voertuig meten en de bijbehorende gegevens doorsturen naar de RDW.