Onderhoud en reparatie Peugeot

Peugeot Onderhoud

Een goed onderhouden auto rijdt prettiger en is veiliger. Bovendien is de kans minder groot dat u met pech langs de weg komt te staan. Laat uw Peugeot daarom onderhouden bij een Peugeot Servicepunt. Mulder Automotive heeft al meer dan 44 jaar ervaring in het vak. De technici weten alles van Peugeots en proberen de prijs voor u zo laag mogelijk te houden. Dit doen zij onder andere door het repareren van onderdelen, in plaats van direct voor vervanging te kiezen. En bij vervanging maken ze enkel gebruik van originele Peugeot onderdelen. Uiteraard staat de kwaliteit en de klanttevredenheid in deze keuzes voorop.

Welk soort onderhoud heeft u nodig?

Peugeot onderhoud kan diverse vormen aannemen. Misschien wilt u graag een grote of een kleine beurt laten uitvoeren. Vaak wordt hiervoor gekozen in combinatie met de wettelijk verplichte APK-keuring. Maar er zijn ook andere mogelijkheden voor het onderhoud van uw auto. Wat dacht u van een seizoenscheck? Zodat u zeker weet dat u helemaal klaar bent voor het komende seizoen. Of laat uw airco nakijken door onze airco-service. Heeft u andere wensen of heeft u misschien een reparatie van uw Peugeot nodig? Ook dan helpen we u graag verder.

Net dat beetje extra

Bij Mulder Automotive doen we graag net dat beetje extra voor onze klanten. Zo krijgt u bij een onderhoudsbeurt van uw Peugeot een jaar gratis pechhulp. Komt u onverhoopt toch met pech langs de weg te staan? Dan staan wij voor u klaar. Ook denken we graag mee over het wegbrengen of ophalen van uw auto naar onze werkplaats. Daar hebben wij twee mogelijkheden voor. Met de Thuisblijfservice halen we uw auto bij u op en brengen we deze na het onderhoud weer thuis. Bij de Haal- en Brengservice brengen wij u vanaf de werkplaats thuis en halen we u weer op als uw auto klaar is.

Onderhoud Peugeot

Plan zelf uw Peugeot onderhoud in

Wilt u graag een onderhoudsbeurt inplannen voor uw Peugeot? Dat doet u eenvoudig online via onze werkplaatsplanner. Spreekt u liever eerst een van onze collega’s? Neem dan contact op met uw voorkeursvestiging of stuur een mailtje naar de klantenservice. We helpen u graag verder. Wilt u een herinnering ontvangen wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt of APK-keuring van uw Peugeot? Maak dan een account aan op onze website. We sturen u graag een herinnering wanneer het weer tijd wordt voor een bezoek aan de Peugeot werkplaats. Zo blijft uw auto in topconditie!