Vervangend vervoer

Zo blijft u altijd comfortabel mobiel!

Voor onze klanten bieden wij passend vervangend vervoer. Dus heeft u een mobiliteitsprobleem, bijvoorbeeld omdat uw auto in reparatie staat of onderhoud nodig heeft? Via ons kan u voor een gunstig tarief toch gewoon mobiel blijven gedurende de tijd dat uw auto bij ons in de werkplaats staat.

Vervangende auto's

Op onze vestigingen hebben wij de beschikking over verschillende vervangende auto’s in diverse klassen. Hier kunt u tegen een zéér gunstig tarief gebruik van maken gedurende de periode dat uw auto bij ons voor reparatie en/of onderhoud staat. Deze vervangende auto dient u wel vooraf te reserveren.

Leenfietsen

Daarnaast hebben wij ook vervangend vervoer in de vorm van (elektrische) leenfietsen. Hier kunt u kosteloos gebruik van maken. U dient dit echter wel aan te geven en te reserveren op het moment dat wij uw afspraak samen met u bij ons inplannen.

Haal- en brengservice

Eventueel kan u, wanneer u op een bepaalde afstand woont of werkt van de vestiging waar u uw auto brengt, in overleg ook door een van onze chauffeurs worden thuisgebracht en opgehaald. Spreek dit vooraf echter wel goed af met de serviceadviseur.