Peugeot Blue Lease – Voor de zakelijke rijder

Zorgeloos autorijden voor een scherp maandbedrag

Als zakelijk rijder bent u veel onderweg en stelt u hoge eisen aan uw auto als het gaat om rijeigenschappen en uitrusting. In een Peugeot zit u dan goed, want de Blue Lease-uitvoeringen van Peugeot zijn speciaal afgestemd op de zakelijke rijder. Peugeot Blue Lease betekent een zeer rijke uitrusting van uw Peugeot tegen een scherpe netto bijtelling. Van bijna al onze modellen zijn er speciale Blue Lease-uitvoeringen beschikbaar. Zo is er altijd een Peugeot die past bij uw wensen en budget.

Gratis upgrade lederen bekleding

Tot en met 31 maart 2019 krijgt u gratis lederen bekleding op de Peugeot 308, 3008 en 5008. Deze zal achteraf ingebouwd worden en heeft vanzelfsprekend geen invloed op de bijtelling. U heeft de keuze uit zwart en cognac leder. Tegen een meerprijs van slechts € 299,- is stoelverwarming verkrijgbaar. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden van deze leder upgrade actie.

Blue Lease is alleen mogelijk indien u een zakelijke berijder bent. Privé kunt u geen gebruik maken van de Blue Lease modellen of bedragen, consumenten kunnen gebruik maken van private lease. Netto bijtelling Blue Lease is gebaseerd op 38,1% loonbelasting. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden.