Werken bij Mulder

Mulder Automotive Groep. Ooit begonnen als lokale dorpsgarage in Nieuw-Lekkerland. Inmiddels uitgegroeid tot een regionale dealerholding met meer dan 100 medewerkers en 5 fysieke vestigingen. Sinds onze oprichting in 1976 hebben wij maar één doel: onze particuliere en zakelijke klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel houden. Wij geven advies met verstand van zaken, staan garant voor deskundige service en hebben een absolute focus op klanttevredenheid. Samen werken wij keihard om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

 

Hoe is het om te werken bij Mulder?

Er zijn helaas nog ondernemingen waar plezier op de werkvloer nog niet als belangrijke randvoorwaarde voor zakelijk succes wordt gezien. Dat is bij Mulder juist de kracht. Omdat wij vinden dat onze medewerkers het naar hun zin moeten hebben en plezier een grote bijdrage levert aan goed functioneren. Omdat gezellig samenwerken gewoon leuk is. En dit straal je dagelijks uit op de werkvloer.

Onze basis is vertrouwen. Daarom krijg je bij Mulder veel verantwoordelijkheid. Uiteindelijk vinden wij het belangrijk dat onze mensen betrokken zijn en de ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen.

Daarnaast geloven wij in gewoon doen. Niet lullen, maar poetsen. En ja, natuurlijk gaat er dan weleens wat mis. Maar zolang wij zorgen dat wij hiervan leren maken wij onszelf juist elke dag een beetje beter.

Vastroesten in je functie? Dat gaat je bij ons niet lukken. Wij geloven er namelijk in dat je jezelf continue moet verbeteren en dat hier ook met regelmaat veranderingen bij horen. Dat vraagt flexibiliteit, maar biedt uiteindelijk ook weer een hoop kansen.

Lijkt het je leuk om ons team te versterken? Bekijk dan onze vacatures en reageer direct

Coen, assistent controller:

,,Bij Mulder is het hard werken. Er wordt veel van je verwacht. Maar er is volop ruimte voor social talk. En uiteraard lachen wij flink wat af! Ik geloof in het principe ‘wat je geeft, krijg je terug’. Dit is bij Mulder absoluut zo.’’

Sander, verkoop zakelijke markt:

,,Ik ben er trots op dat ik alle ruimte en het vertrouwen krijg voor de volgende stap in mijn carrière, van verkoopadviseur Peugeot naar Accountmanager Zakelijke Markt en Bedrijfswagens.’’

Randal, verkoop Citroën:

,,Ondanks mijn jonge leeftijd gaf Mulder mij wel de kans mijzelf te bewijzen als verkoopadviseur Citroën. Mede dankzij de hulp van de doorgewinterde collega’s heb ik mij sterk ontwikkeld!’’

Kernwaarden

Bij Mulder houden wij onze klanten comfortabel en efficiënt mobiel. De essentie van wie wij zijn en wat ons drijft komt terug in onze kernwaarden: servicegericht, betrokken, deskundig, flexibiliteit en kostenbewust.

Servicegericht
Onze medewerkers, de Mulderianen, zijn servicegericht en staan altijd klaar voor onze klanten. Wij spreken klanten gewoon persoonlijk aan. Zo stellen wij ons ook op richting collega’s en anderen.

Betrokken
Meedenken over verbeteringen wordt niet overal gewaardeerd. Bij Mulder wordt verwacht dat je betrokken bent bij de klanten, je collega’s en de onderneming. Uiteindelijk doe je het met elkaar en het is belangrijk dat je jezelf laat horen. Dit kan gewoon tegen je collega’s of tegen de directie. Wij zijn eerlijk en direct, ook als dat moeilijk is. Wij doen wat wij beloven en staan open voor kritiek.

Flexibel
Aangezien wij onze klanten comfortabel en efficiënt mobiel moeten houden zullen wij ons altijd flexibel op moeten stellen. Dit vraagt veel van onze medewerkers, toeleveranciers, systemen en werkwijzen. Flexibiliteit zit daarom in ons bloed.

Deskundig
Als wij iets doen dan hebben wij altijd een onderbouwing. Want wij weten waarover wij praten. Zo niet, dan doen wij niet alsof. Wij gaan op onderzoek uit en komen terug als specialist.

Kostenbewust
Wanneer wij advies geven over mogelijkheden op het gebied van mobiliteit zijn wij altijd kostenbewust. Het moet tenslotte wel in de portemonnee van de klant passen. Door hier efficiënt mee om te gaan zijn wij in staat om de mobiliteitskosten van onze klanten te verminderen.

Bea, serviceadviseur:

,,Aan de servicebalie is het vaak hectisch. Naast klanten aan de balie met (werkplaats)afspraken moeten garanties geclaimd worden, reparaties moeten voorgesteld en goedgekeurd worden door de leasemaatschappij voor uitvoering, iemand strandt met zijn auto en moet morgen naar het buitenland, klanten bellen voor een werkplaatsafspraak en moeten alle werkzaamheden gefactureerd worden voor de klant de auto weer mee mag nemen. Flexibiliteit is het keyword als serviceadviseur.’’

Bekijk onze vacatures

Neem contact met ons op